به هیچ دردی, منتها من باهاش یه بازی هم حتی ساختم تو سبک arcade یه بازی هواپیمایی, اما فک نکنم دیگه سال 2015 اثری ازش جایی باشه :دینقل قول:
پاپ,راک,رپ
علاقه ای ندارم بهش :دی
Printable View
به هیچ دردی, منتها من باهاش یه بازی هم حتی ساختم تو سبک arcade یه بازی هواپیمایی, اما فک نکنم دیگه سال 2015 اثری ازش جایی باشه :دینقل قول:
پاپ,راک,رپ
علاقه ای ندارم بهش :دی
سلام احمد جاننقل قول:
سلام محسن جان
مرسی, پس من اوریجینالشون میکنم به جای خودت :دینقل قول:
من چندتا سوال بپرسم البته کپی زدم:n02:من اصلا اهل کپی نیستما:n31:
محسن رضایینقل قول:
اسم کامل شما چیه؟!
Jason Rubin به خاطر کراش باندیکوت و جکنقل قول:
بهترین بازی ساز؟
اواسط 2011نقل قول:
بازی سازی رو از کی شروع کردی؟
پاپ: کینگ مایکل :دی رپ: Eminem, یاس هم دوس دارم البته :دینقل قول:
خواننده ی مورد علاقه؟
Robert Deniroنقل قول:
بازیگر مورد علاقه؟
سایت های خبری رور چک میکنم و یکمی هم گیم میزنمنقل قول:
وقتی بیکارمیشی چیکارمیکنی؟
شاید هر 3 4 روزی 1 ساعتنقل قول:
بازی کامپیوتری میکنی؟روزی چند ساعت؟
نقل قول:
بهترین لحظه ی زندگیت؟
گیم میزنم احتمالا یا آهنگ گوش میدمنقل قول:
وقتی عصبی میشی چیکارمیکنی؟
سرعت ای دی اس الت چنده؟
1 مگ نامحدود
ایرانسلنقل قول:
همراه اول یا ایرانسل؟
نمیدونم الان چه شکلی در اومدن خودشون :دینقل قول:
موهاتو به چه مدلی درمیاری؟
بغضنقل قول:
بغض یا گریه؟
ثروتنقل قول:
علم یا ثروت؟
زیاد به ورزش علاقه ندارم اما فوتبال رو غیر مستقیم دنبال میکنمنقل قول:
ورزش موردعلاقه؟
آبینقل قول:
رنگ موردعلاقه؟
گربهنقل قول:
حیوان موردعلاقه؟
الان خاطرم نیست اما جدیدا Lucy رو دیدم جالب بود با اینکه تقریبا از نظر علمی چرت بود 60 70 درصد :دی, سریال هم House Of Cardsنقل قول:
فیلم مورد علاقه؟
Wall-Eنقل قول:
کارتون موردعلاقه؟
اخریش honor 3c الان گوشکوب :دینقل قول:
مدل گوشیت چیه؟
Batmobile :دینقل قول:
ماشین مورد علاقه؟
احسان,پیام,رضا,مهدیار,...نقل قول:
با کدوم کاربرا صمیمی هستی؟
کدوم کاربرهارو بیشتر دوست داری؟
همه کاربرا :n01:
هیچی :دینقل قول:
چه چیزی تو سایت اذیتت میکنه؟
کراش :دینقل قول:
بهترین بازی عمرت؟
اکشن اول شخصنقل قول:
بهترین سبک بازی؟
نقل قول:
در آخر هر چه دل تنگت می خواهد بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01::n01::n01::n01:
ممنون :n40:
به نظر من بهترین راه پیشرفت همینه, اینکه کارات توسط دیگران دیده بشه و ایراداتش روبهت بگن و تو استفاده کنی و بهتر و بهتر بشی تو کارای بعدیت خب چی بهتر از این؟؟:n13: البته این خیلی هم بده واسه کسایی که فقط میخوان درجا بزنن و پیشرفتی تو کارشون نیست.نقل قول:
خیلی واقعا ارزشمنده که وقت میزاری و کارای بچه هارو میکوبونی و طرفو می... :دی و )(*)(*&*% و ^%$##% که ####$%)) و خلاصه نابود میشه طرف زیر نقدت :دی که البته پیشرفت هم میکنن و این خیلی خوبه و همینطور پرقدرت ادامه بده :دی
خوب از محسن خان عزیز هم تشکر میکنیم که وقتشو در اختیارمون گذاشت :n12:
ولی هر آمدنی رفتنی دارد ( جمله از خودمه :دی )
محسن جان اگه حرفی داری واسه این دم آخری بگو :دی :n18:
اهل کجایی ؟
چرا احمد دات ؟
برنامه نویسی رو از کی و واسه چی شروع کردی ؟
چرا اومدی سمت بازیسازی ؟
از کدوم بخش بازیسازی خوشت میاد ؟
از کدوم بخش بدت میاد ؟
اخلاقت چجوریه ؟ خودت چی فک میکنی و بقیه چی فک میکنن ؟!
رشتت چیه ؟
درباره خودت یکم بگو بیشتر بشناسیمت ؟
همین فعلا :دی
1. نظرت در مورد نقد شدن چیه؟
2. نظرت در مورد نقدای من چیه؟ :n02:
نقل قول:
آقا من عجله ندارما :n26:
سلامت باشی داداش رضا عزیز دل :n16:نقل قول:
:n20:نقل قول:
تهران متولد شدم تهران زندگی می کنمنقل قول:
راستش چند سال پیش که با دات نت یه برنامه نوشته بود گفتم بزار تو یه انجمن تو قسمت برنامه نویسیش بزارم بعد سرچ کردم این انجمن اومد بعد حول حولی یه اسم انتخاب کردم بعد خواستم عوض کنم گفتن 5000 تومان بدهید بعد من هم هزینه نکردم اسمم همین ماندنقل قول:
کلا اگه pc نباشه من دیونه میشم چون دنیای اطراف خیلی محدوده ولی بازم تو pc میشه خلاقیت بیشتری بکار برد قبل از خرید pc با لوازم و قطعات اکترونیکی سر گرم بودم بیسیم fm میساختم رادیو جیبی نویز ساز برای tv (میرفتیم مهمونی روشن میکردم مثلا شبکه یک طرف خط خطی میشود ) وسایل شنود روباط ماشین به در و دیوار میخورد جهت حرکتش رو عوض میکرد انقدر آیسی 555 سوزوندم هی چشمک زن میساختم یه مقدار سیم روکش دار میخریدم دور یه حلقه میپیچیدم بلند گو آهنربا مغناطیسی بوبین ... درست میکردم با یه خازن الکترونیکی یه وسیله درست میکردم که بعضی از وسایل اکترونیکی رو قفل میکرد طرف مثلا کنترل tv ش کامل از کار میوفتاد کنترل کامل سالم بود باطری هم داشت ولی بازم کار نمی کرد...نقل قول:
ولی دنیاش برای من که محدود بود شاید بخاطر نبود امکانات باشه بیشتر ایده ها رو ول میکردم
خوب سال 80 بود فکر کنم یه pc شخصی موفق شدم برای خودم بگیرم بعد هرچی برنامه بود نصب می کردم و با هاشون بازی میکردم حالا هرچی بود فتوشاپ تردی مکس 3 و 4 بعد یه کتاب گرفتم c با اون کتاب if ,while ,function اینجور چیزا رو یاد گرفتم ولی برنامه نویسی رو با ویژوال استودیو 2008 فکر کنم شروع کردم یه برنامه حساب داری
کوچیک با امکان چاپ فاکتور و انبار داری ... برای مغاز بعد یه جعبه لایتنر هم نوشتم
من کلا با هرچی بگی یه بازی درست میکنم حالا مزخرف یا خوب فرق نداره مثلا یه بازی گل یا پوچ با Multimedia Builde ساختم فکر کنم جاوا بود زبانش با فلش هم بازی درست کردم .نقل قول:
بعد از این که دیدم کسی به برنامه نویسی زیاد اهمیت نمیده رو اوردم به بازی سازی
چون توش می تونستم خلاقیت بیشتری بکار ببرم و توزیعش هم راحتر بود 3D GameStudio , game maker موتورهای اولیم بودن
ولی اینها همه به کنار دور جدید وقتی شروع شد که تونستم از بازی آرمانم خروجی اندروید بگیرم و اون رو تو کافه بازار بزارم 70000 فروخت بعد از اون فقط با اندروید کار کردم و pcرو کامل ول کردم
از همه بخشها کم ما بیش خوشم میاد ولی بشرطی که خیلی پیچیده نشهنقل قول:
بخشهای که پیچیده بشن مثلا یه آموزش بود طرف میومد یه حوض آبپاش رو لو پلی میکرد چه اعصابی داشت دونه دونه قسمتهاشو ایجاد میکرد از رو نمونهنقل قول:
مثلا uv های پیچیده مدل سازی های پیچیده
بیشتر وقتها همه دوستدارن هم صحبتم باشن ولی وقتی بحث داغ میشه احساس میکنم نمی تونن متوجه بشن چی میگم انگار جا می مونن و این باعث میشه یکمنقل قول:
یا بیشتر وقتها تا طرف نخواسته صحبت و حرفهای خودم رو نزنم و بیشتر گوش کنم و حرفشون رو تایید کنم
من بیشتر وقتها 90 درصد خودم رو قبول دارم که اخلاقم خوبه
ولی اطرافیانم بیشترشون میگن خوش اخلاقم خوبه یه چند تایی هم میگن نه ولی در کل من سعی می کنم طبق شرایط عمل کنم اگه طرف خوب نباشه مثلا منهم یکم
بد باشم...
کشاورزی :n26:نقل قول:
آخه چی بگم بچه های انجمن همشون آقا هستن من کوچیکشوننقل قول:
بعضی وقتها پر حرفم تا حدودی پر انرژی خیلی کم می خوابم معمولا کمترین اشتباه رو می کنم ...
نقل قول:
سپاس:n40:
خوبه ولی منم مثل همه اگه نقد برخلاف و یه جورایی تند باشه اولش ناراحت میشم ولی بعدش تا جایی که در توانم باشه از نقد ها استفاده می کنم و کارم رو تصحیح می کنمنقل قول:
در مورد نقد های شما :
خوب نقد کنند اگه مثلا یه نفر عادی باشه خیلی قابل قبول نیست ولی اگه از طرف یه نفر حرفه ای باشه مثل شما به نظر من یک مرجع خوب و عالیه برای اصلاح طرح
به نظر من این کار شما یه جور حرفه هست برای پیشترفت صنعت بازی سازی :n16:
در کل من از نقدهای شما خیلی استفاده کردم :n16:و یکی از طرفدارهای نقد های شما هستم:n19:
سپاس
عه دیدید چی شد به محسن نرسیدم :n03:
خدارو شکر به احمد رسیدم :n26::n12:
داداش سوالای من یکمی عجیب غریبه
آدم کله خر و ریسک پذیری هستی ؟
به غذا اهمیت میدی ؟
چه چیزی تورو خوشحال میکنه؟
نظرت راجبه آهنگ DEVIL IN I از گروه SLIPKNOT چیه |؟
احسان اینو من جواب میدم خیلی خوبه این اهنگ : )) ( Sudden Death از Megadeath هم فوق العادست )
سلام مهندس جان لطف داری :n16:نقل قول:
ایول عجیب خوبه :n02:نقل قول:
راستش تا جای که بشه جلوی خودم رو میگیرم ولی چاره ای نباشه از ریسک کله خری هم فراتر میرم :n20:نقل قول:
آره کیفیت غذا پایین باشه سعی می کنم اصلا نخورمنقل قول:
غذای چرت پرتم دوست ندارم :n17:
خیلی چیزها اولیش موفقیتنقل قول:
وای شیطون خوب یکم خشنه مثلا ولی بیشتر بچه گانست کسایی که اعتقادات ضعیفی دارن براشون خوب نیستانقل قول:
در کل همه چیز در جای خودش به اندازه خودش بد نیست
تو بی بی س ی می گفت یه سری فیلم پیدا کردن برای نازی ها بوده که توش فاشیسم رو تبلیغ می کردن بعد میگفتن یه جوری این فیلم ساخته شده اگه 10 نفر این فیلم نگاه کنن 8 تاشون به فاشیسم رو میارم
حالا این آهنگ که فقط برای ققلک هست:n31: