من منطقه مخابراتی استقلال هستم همین الانش هم مخابرات دارم(1مگ) روی یه خط دیگه از 12 شب که میزارم برای خودش دانلود کنه تا فردا عصرش که از سر کار برمیگردم
اینم سند حرف همین دیشب من که سرعت اصلاً تکون نمیخوره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین خط رو از آخر ماه تبدیل به 2مگ می کنم میره روی 250کیلوبایت! به خدا این نامحدود مخابرات سگش ششرف داره به آرتهای شاتل که باید چندید برابر هزینه کنی تازه نامحدود هم نیست شما دانلود انجام بدی از یه حدی بگذری محدودیت بازی شروع میشه !
اتفاقاً هیچ آشنایی هم نداشتم پارسال خیلی عادی از سایت مخابرات ثبت نام کردم رفتم مرکز مخابراتی یوزر پس گرفتم!
این نوع سرویس دهی درست هم کار خیلیییی شاقی نیست چون مخابرات هم داره تثل پول سرویس میگیره, ولی شاتل چیکار می کنه؟ پول رو که جلو جلو میگیره 1روز هم عقب بیفته قطع میشی هیچ سرویس درستی هم ارایه نمیده !
شما بحث dedicated هم کردی خبر داری که حتماً dedicated 128 شاتل اشتراک ماهیانش بالای 150هزار تومنه ولی همین 1مگ مخابرات که 1به8استاندارد هم هست داره کار اونو با ماهی 37هزارتومن؟! ... دیگه دزدی چه طوری باید باشه همه خبر بشن...
منم وقتی می بینم کیفت مخابرات نسبت به چند سال پیش واقعاً بهتر شده و قطعی بسیار کمتری هم پیدا کرده پینگ سرویسش هم وقتی میگیرم روی 140تا 160هست مگه دیوانم شاتل بمونم و پول خودمو دور بریزم!
منم مشترک 2روزه شاتل نیستم که دیروز اومده باشم امروز تخلیه بنده 5ساله از شاتل سرویس دارم ولی ببین دیگه شاتل چیکار کرده من هم قصد تخلیه دارم!...