البته برای دکل ها اگه حوصله _ش رو نداری میتونی با کمک اون هلی کوپترهای خاصی که توی بازی هست مستقیم همون بالا پیاده شی و دکل رو HIJACK کنی...:n02:نقل قول:
Printable View
البته برای دکل ها اگه حوصله _ش رو نداری میتونی با کمک اون هلی کوپترهای خاصی که توی بازی هست مستقیم همون بالا پیاده شی و دکل رو HIJACK کنی...:n02:نقل قول:
این یه مورد خوبه برای زود رسیدن به محل های مورد نظرنقل قول:
ولی هرجایی نیست این هلیکوپترها
بعضی دکل ها هم نمیکشه بره بالا میخواد سقوط کنه ولی به زور میبرمش :n02:
من سری دوم هم بازی رو تموم کردم ... هر 17 تا دکل رو هم راحت گرفتم ..نقل قول:
این اسلحه هم باز شده ...
از نظرم خفن ترین اسلحه هست .. وحشتناکه .. اون ادم گنده ها رو با 3 تیر پودر میکنه ...
یعنی یه چیزی میشنوی.... :n30:
پ.ن :
یکی هم لانگیوس بهم داد ... ( هر 4 میشن رو رفتم ) عجب چیزیه .... از این خمپاره های پخشی با ترک کننده خودکار .. یعنی رو هلیکوپتر لاک میشه .. مییره دنبالش ای حال میده ....
اصلا این 2 اصلحه رو که گرفتم ... کل شمال رو 3 سوته صاف کردم
من که کل بازی رو با اسنایپر رفتم.با ماشین گان حال نمیده بازی خیلی راحت میشه
دوستان بازی رو برای بار دوم هم تمام کردم
این سری با امیتا بودم. .... اما سبال رو نکشتم...
پیگن رو هم اول نکشتم.. بعد سوار هلیکوپتر شدنش پودرش کردم :n31:
حالا یه مسئله :
من تو دمو ها دیده بودم بعدش مثلا امیتا زور میگه به مردم و اینا .... اما الان دیگه از امیتا خبری نیست بکشمش :n02::n10:
راه حلی ؟ راهنمایی ؟
آره ولی خوب اگه وارد باشی میتونی تا وسطهای دکل بری بقیه_ش رو بپری پایین و ادامه بدی:n02:نقل قول:
دقیــــــــقا....نقل قول:
یعنی بعد از آزاد شدن اسنایپر دیگه یه کمپ رو هم با درگیری آزاد نکردم...:n06:
نه شما همون جا که فرصت داری میتونی بکشیش(هر کدوم رو)ولی خوب من کلا من هیچ کدوم رو نکشتم...نقل قول:
محض اطلاع هم باید بگم این بازی شخصیت سازی نیست و بنا یه انتخاب هر کدوم از کاراکترها بیشتر دیالوگها و نهایتا یکی دو تا ماموریت برای شما فرق میکنه و تصمیمهای شما در روند کلی بازی کوچکترین تاثیری نداره!!
نقل قول:
درسته همه جا اون هلکوپترها معروف به بازر گیر نمیاد مخصوصاً تو شمال نقشه ، من اول بدنبال ماموریتهایی میرفتم که توش بهمون هلکوپتر میداد مثل رسوندن مواد مورد نیاز به شورشیها ( توش باید با هلکوپتر بری 2 یا 3 تا کیف سبز رنگ رو پیدا کنی و بعد یکی ، دو دقیقه فرصت میده تا اونها رو برسونی ) بعد از اون بازر واسه رفتن به سر برجها استفاده میکردم ، یه چند تا برج هم هست که هی بوق بوق میکنه و میخواد نره بالا ولی میشه با ارتفاع کمتر بری کنار برج ، بازر رو تنظیم کنی سریع بری بالا و بشونیش .
میدونم ... کلا اخرش خوب تمام نمیشه ..نقل قول:
اما میگم یه پایان دیدم .. که اخرش طرف امیتا رو که میگیری .. میاد ملتو بزور میکشه اینور و اونور .. بعد باز مجبور میشی این یکی رو هم بکشی :n22:
من هم بازی و تموم کردم. تو سری 4 دیگه حوصله دکل آزاد کردن و کمپ تسخیر کردن نداشتم. کل نقشه و هم با هلیکوپتر اینطرف اونطرف می رفتم. یک جاهایی از نقشه هستش که همیشه هلیکوپتر یافت میشه میتونید واسه خونه پدریتون هم هلیپد بخرید. بازی گیم پلی و گرافیک فوق العاده ای داشت ولی داستانش تا آخر هم منو جذب نکرد و پایان جالبی هم نداشت . در کل امتیاز 8 و میدم به بازی. امیدوارم فار کرای 5 نو اوری بیشتر و از یوبی ببینیم
آقا اسم این اسلحه چیه و برا باز کردنش باید چیکار کرد؟:n13:نقل قول: