دوستان برای بورسیه ارتش یا ناجا شدن خانمها چه رتیه ای نیازه؟ رشته علوم تجربی
Printable View
دوستان برای بورسیه ارتش یا ناجا شدن خانمها چه رتیه ای نیازه؟ رشته علوم تجربی
چه رشته ای؟نقل قول:
هر رشته ای که باشه - مثلا پرستاری روانشناسی ... اگه اطلاعات در مورد هر رشته ای داری به من پیام بدهنقل قول:
نقل قول:
پزشکی برای دختر ظرفیتش کمتره!
بخاطره همین رتبه ی 2000 منطقه 2
ولی برای رشته های پرستاری تا 12000 هم میگیره
روانشناسی هم نداره! البته فکر کنم در مقطع ارشد داشته باشه
هوشبری و علوم آزمایشگاهی هم داره
اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ميزان تأثير سوابق تحصيلي، تاريخ ثبتنام و برگزاري آزمون سراسري سال 1394
1393/07/27
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر به اينكه ماه مبارك رمضان در سال 1394 ، از اواخر خردادماه 1394 آغاز ميشود، لذا براساس برنامه زماني پيشبيني شده: 1- آزمون سراسري سال 1394 در صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه 21، جمعه 22 و صبح شنبه 23 خردادماه 1394 در حوزههاي امتحاني مربوط برگزار خواهد شد.
2- بمنظور فراهم آوردن تسهيلات لازم، ثبتنام از داوطلبان آزمون سراسري سال 94، از روز يكشنبه 19/11/1393 از طريق شبكه اينترنتي اين سازمان آغاز و در روز سهشنبه 28/11/1393 پايان ميپذيرد.
ضمناً به اطلاع ميرساند كه براساس مصوبه سومين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 23/7/1393، كليه ديپلمههاي نظام جديد آموزش متوسطه رشتههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم نظام جديد خود را طي سالهاي 1384 لغايت 1393 اخذ نمودهاند و امتحانات سال سوم دبيرستان آنان بصورت نهايي و سراسري برگزار شده است، مشمول سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي آنان حداكثر به ميزان 25 درصد و با تأثير قطعي در گزينش نهايي آزمون سراسري سال 1394 اعمال خواهد شد
واسه اونایی که دیپلم نظام جدید قبل از سال 1384 گرفتن چی؟
واسه اونا سوابق تحصیلی منظور نمیشه؟
نه عزیز . اعمال نمیشه .نقل قول:
سلام دوستان.
ثبت نام كنكور براي دانشگاه آزاد و سراسري الان يكي شده؟
يعني بهمن ماه واسه هر دو تا هم ثبت نام شروع ميشه يا مثل قديم هر كدوم واسه خودش فرق ميكنه؟
بله ادغام شده . شما یکبار ثبت نام میکنیدنقل قول:
دوستان کسی هست که فیزیک خونده باشه چون یک تمرین دانشگاهی دارم میخوام برام حل کنه؟
اگه کسی را میشناسید معرفی کنید.