دوستان منم بازی کردم دمو رو بازی واقعا به واقعیت نزدیک شده اما من الان ترجیح میدم دیگه به خوبی های بازی نپردازم و
بیشتر به نکات منفیش اشاره کنم
:
1 . خروج دروازهبان ها : یعنی فاجعه ی به تمام معنی واقعا امیدوارم تو نسخه ی اصلی درست بشه چون خروجا خیلی بده و حتی رو کرنر ها توپ های ساده رو که دروازهبان میتونه بگیره یا مشت کنه اشتباه میکنه .
2. سرعت = همه چیز !!! : تو بازی حتی وقتی حریف رو سطح لجندری بود با یک بازیکن مثله مسی یا هازارد تنها کاری که لازم بود بکنی اینه که دکمه ی سرعت رو بگیری مگه دیگه کسی جلودارت بود ؟؟
3. فیزیک بازیکن ها : اون تأثیری که باید رو نداشت به طور مثال مسی خیلی ساده میومد و توپ از یه بازیکنی مثل کاستا میگرفت اونم با قلدری !!
4. شوت ها : شوت هارو خیلی به سمت واقعی تر شدن کشوندن که به نظرم دیگه از اون وره بوم افتادن و انگار چهاچوبی برای بازیکنا تعریف نشده و شوت ها با یک جهت گرفتن ساده همش تو در و دیوارن .
5 . اوت ها : باز هم تأخیر در پرتاب اوت که موقعه پرتاب در حالی که توپی در جریان بازی بوده آماده ی پرتاب هست یه توپ دیگه هم توپ جمع کن به درون زمین میندازه که حتی اگر به پرتاب کننده خیلی نزدیک هم باشه بازم بازیکنه دیگه ای میاد توپ رو به بیرون میزنه .
6. طول کشیدن صحنه های خطا : که وقتی داور میخواد به بازیکن تذکر بده نمیشه صحنه رو رد کرد و در همین حین سرعت بازی با روند عادیه خودش طی میشه .
7.دو ضرب بودن دروازهبان ها : کلن تو 4 -5 باری که بازی کردن 2 یا 3 بار دروازه بان توپ رو یک ضرب گرفت و در باقی اوقات دو ضرب میگرفت باعث میشد تو ریباند خیلی راحت گل بخوره تیم .
و ... که اگه یادم اومد میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی ها رو فقط ذکر میکنم : 1. توپ گیری عالی بازیکن ها 2. جو ورزشگاه 3. چمن عالی 4. باران و برف بسیار طبیعی 5. گزارشگری 6 . صحنه های احساسی بازیکن ها 7. حس واقعی یک فوتبال