مهدي جان من هم تو دو سايت خوندم كه ام600 ساخت اسپانياست ولي باورم نشد
مهدي جان من هم تو دو سايت خوندم كه ام600 ساخت اسپانياست ولي باورم نشد
دوست عزيز مدلهاي زير الآن تو بازار موجودهنقل قول:
نوشته شده توسط Mermaid
1- K310
2-K510
3- K610
4- K800
5- Z550
6- M600
7- P990
قيمتهارو هم ميتوني تو لينك زير ببيني :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من وقتي مشكل خاصي نداره به نظرت چي بايد بنويسيم زياد وسواس نشو برو بخر تا قيمت يه دفعه بالا نكشيده :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
علي جان اسپانيا رو چه به گوشي ساختن آمريكا هم خودش از گوشيهاي چيني استفاده ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
در ضمن اين سايت فكر ميكنم كشور سازنده تمام مدلهاي گوشي رو , اسپانيا مينويسه ببين :
دبليو 800
كا 750
دبليو 550
مثل اينكه اين سايت ميونه خوبي با اسپانيا داره :blink:
در كل زياد از اين سايت نميشه اطلاعات كامل و درستي گرفت مرجع سايت GSMArena و Mobile-Review هست
موفق باشي ;)
سلام دوستان .گوشی من w810 هستش و از دوبی برام آوردنش اما با سیستم ایران کار نمیکرد و محبور شدم بدم یکی از مغازه های علائدین رجیستر کنه.اما نمیدونم چی کارش کرد که مجبور شد فلشش کنه. بعد از فلش دیگه contact picture-ش کار نمی کنه.یعنی وقتی یه عکسی رو به یه contact ضمیمه میکنم وقتی می خوام زنگ بزنم یه صفحه ی سفید میاد که نه اون عکسه هست نه شماره اون contact.شما فکر می کنید میتونم کاری کنم درست شه؟ممنون میشم جواب بدین.
اولا چرا دادي به مغازه برات رجيستر كنه بايد ميدادي مخابرات بدون هيچ دردسري برات رجيستر ميكرد چون شنيدم مغازه دارا كد يه گوشي ديگه رو ميدن به گوشي تا رجيستر بشه كه اونم يه راه نادرسته اما مخابرات يه كد و سريال جديد رو براش ثبت ميكنه حالا نميدونم رجيستر چه ربطي داره به فلش :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Nasim_M
با اين حال يه مستر ريست بكن اگه درست نشد ببر پهلوي همون جايي كه بردي فلش كردي بگو مشكلشو برات حل كنه چون پول گرفته فقط همين الآن يه مستر ريست كن بعد خبرش رو بزار :)
1. بردم مخابرات گفتن كه يك ماهه بهمون بخشنامه كردن كه گوشي كه از خارج مياد رو رجيستر نكنيم.نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
2.مستر ريست هم كردم همون موقع جز اينكه چند تا از فايل هام پاك شد اتفاق ديگه اي نيافتاد.
3.مرسي كه حداقل شما جوابمو دادين.
نسيم جان مستر ريست ديگه خونه آخر يعني بيشتر مشكلات با همين مستر ريست حل ميشه ولي با اين حال نميدونم فلش كردن چجوري اين مشكل رو برات بوجود آورده چون بعضي از مشكلات خيلي غير طبيعي و غير منطقي هستن با اينحال حتما گوشي رو ببر پهلوي همون تعميركار و بگو كه بايد حتما درستش كني و گرنه خسارت ميگيرم :)نقل قول:
نوشته شده توسط Nasim_M
اگه سوال ديگه اي بود در خدمتيم ;)
رفتم اراک در به در شده(ایشالا اراکی که نداریم) ندانم چی شد یه لکه سیاه بالای همه عکس ها میافتهنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
قیمت تعویض کامل رو هر کی پاش اونوری رفت میتونه بپرسه!!!!!!!!تو تجریش هستت 27تومن!!!
مهدي جان خيلي ممنون از راهنماييت
متال جان اين اراك به جز ضرر هيچي واسه ادم نداره