بازي ديشب آرژانتين آنچنان هم در قد و قواره اي نبود كه بشه خيلي ترسيد! من كلا اميدوار شدم نيجريه و بوسني برن مرحله بعد:n09:ولي ما چهارميم:n02:
Printable View
بازي ديشب آرژانتين آنچنان هم در قد و قواره اي نبود كه بشه خيلي ترسيد! من كلا اميدوار شدم نيجريه و بوسني برن مرحله بعد:n09:ولي ما چهارميم:n02:
ارژانتین همینطوره دیگه . کلا تیمیه که بازیکن ستاره زیاد داره اما نمیتونه کامل از قدرتش استفاده کنه . واسه همین من میگم بیشتر از 2 گل نمیتونه به ایران بزنه .نقل قول:
البته تو بازی دیشب باید بگم تیم اسلوونی دروازه بانش شوتهایی رو گرفت که دروازه بان ایران واسش سخته گرفتن اون توپا . یعنی در واقع ارژانتین شوت کم نزد . اگه ما همینقدر شوت بخوریم همونقدر هم گل میخوریم . چون من مطمئنم دروازه بان هامون شاید فقط 20درصد شوتهایی که میاد رو میتونن بگیرن .
همين ديگه حال آدم رو ميگيره! هر صحبتي در مورد تيماي گروه هست غير ايران! موندم خجالت بكشيم از صعود و حضور در جام جهاني يا چي؟!نقل قول:
آخه تيمي كه قد يك اسلوني چيزي براي نشان دادن نخواهد داشت چه .. البته آرژانتين هم نتونست!! :n02:
فرانسه اون طرف داره ميتركونه. در بازي هاي تداركاتيش خيلي آماده نشون داده. ديشب 8-0 جامائيكا رو برده با پاراگوئه 1-1 شده و 4-0 هم نروژ را برده.
اگر فرض محال ايران از گروهش بعنوان تيم دوم صعود كنه ميخوره به فرانسه. هـِـــــي:n03:
نکنه شما توقع داری ایران تا 8تا و بعد از اون هم بره ؟! :n02:نقل قول:
همون صعود کنه حالا به هر کدوم از تیمها فرانسه و سوئیس خورد و هر نتیجه ای هم گرفت باز هم با این بضاعت فوتبال ما خوب و عالیه ...
جوک سال :n08:نقل قول:
بیچاره هاشم وقتی بفهمه خودی ها سوژه خنده اش کردن دیگه روحیه براش نمیمونه.:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرژانتین وارد برزیل شد
یه ترسی در نگاه مسی میبینم :n09:
وقتی 3 تا گذاشت تو کیسه مون متوجه می شی :n02:نقل قول:
بوسنی سوراخه :n20: