پارانویا. .نقل قول:
Printable View
پارانویا. .نقل قول:
سلام
ممنون میشم اگه کمی راهنمایی بکنید
من سی سالمه و چند سالی میشه درگیر پانیک هستم به عنوان مثال خیلی در مورد مرگ فکر میکنم از مریضی خیلی می ترسم فکر آینده رو زیاد میکنم در مورد شغلم اضطراب دارم که اگه مثلا فلان اتفاق بیافته چی میشه
خیلی به پول اهمیت میدم و خیلی سخت خرج میکنم این حالات رو به مقدار خفیف داشتم تا چند ماه پیش بعد از چند سال بهم حمله دست داد شب در حالی که خواب بودم از خواب پریدم بدنم عرق کرده بود پاهام سرد شده بود و احساس میکردم دارم میمیرم بعد نیم ساعت حمله تموم شد و خوابم برد
ولی این تازه شروع ماجرا بود و بعد اون چندین بار بهم حمله دست داد که بعد از کلی سردرگمی فهمیدم که پانیک بوده واسه همین خودسرانه شروع به مصرف سیتالوپرام کردم و باز اتفاقی نیفتاد و چند بار دیگه بهم حمله دست داد برای همین رفتم دکتر و ایشون برام دوپاکین و کلونازپام تجویز کرد و گفت تا یکماه باید مصرف کنی که من بعد از تحقیق نخوردم و باز سیتالوپرام رو ادامه دادم و بعد از یکماه همون رو هم قطع کردم الان در حال حاضر چند هفته است حمله سراغم نیومده ولی حالتم در روزها سینوسیه یه روز حالم خوبه و خیلی کم فکرو خیال میکنم و یه روز بدتر میشم هر دکتری که میری یه چیزی تجویز میکنه بهترین و کم عارضه ترین درمان برای این مشکل چیه ؟
من فقط یه زندگی آروم و بی فکرو خیال رو میخوام (هر چند که کارم اضطراب و استرسش بالاست ولی نمی تونم رهاش کنم
درمان دارویی براش هست؟نقل قول:
مشکل شما باید توسط روانپزشک بررسی بشه....چون پارانویا یا به صورت هذیان سوظن هست.....یا به صورت اختلال شخصیت پارانویید هست و یا به صورت صفت پارانویینقل قول:
دو مورد اول بیماری هستند که هذیان سوظن معمولا با علایم روانپزشکی زیادی همراه هست و اختلال در زندگی ایجاد میکنه که نیاز به درمان داره
اختلال شخصیت پارانویید از دسته بیماری های اختلال شخصیتی هست و درمان سخت و طولانی داره
اما صفت پارانویی بیماری حساب نمیشه اما با داروهایی خاص یا مشاوره قابل کنترل هست
دوست عزیز....مشکلات اعصاب و روان حتما باید توسط یک روانپزشک و یا روانشناس طی مصاحبه ای که انجام میدن بررسی بشه و درمان بر اساس او انتخاب بشهنقل قول:
در مورد پزشکی که برای شما دوپاکین و کلونازپام تجویز کرده احتمالا تشخیص اختلال دوقطبی برای شما گذاشته و شما دارو رو مصرف نکردین و سیتالوپرام استفاده کردین که اصلا برای این بیماری مناسب نیست....
پیشنهاد من این هست که به یک روانپزشک مراجعه کنید و درمانی که پیشنهاد میده رو انجام بدید.....چون درمان بیماری های روانپزشکی طولانی هست و روانپزشکها بعد از تجویز دارو دو باره بعد از یک مدت بیمار رو بررسی میکنن و ممکن هست بخوان تغییری در درمان بدن
اگه نگران داروهای اعصاب هستید باید بگم بر خلاف تصور عموم این دارو ها بسیار ایمن هستند و عوارضی که دارن اکثرا شناخته شده هستند و خیلی ها در صورت ایجاد عوارض با قطع دارو و جایگزینی داروی دیگه بهبود پیدا میکنن
به من چیزی در مورد اختلال دو قطبی نگفت مطمئنم این عارضه رو ندارم گفت پانیک و هراس اجتماعی دارینقل قول:
بعدا رفتم مطبش که گفت شما چیپس رو فقط برای تنقلات استفاده میکنی تو خورشت نمی ریزی ؟ الان هر کسی یکم اعصابش مشکل داره بهش دوپاکین میدن
دپاکین کاربرد وسیعی در روانپزشکی دارد ( از جمله پانیک) و فقط محدود به اختلال دو قطبی نیست. ( تجویز برای اختلالات اضطرابی شایع است)
کلونازپام و والپروات سدیم تجویز قابل قبولی هستند و مشکل شما رو حل خواهند کرد , طبق تجویز و توصیه روانپزشکتون پیش برید.
در افسردگی فصلی و اساسی دوپامین هم موثره و در جنون بالا رفتن دوپامین عامل اصلی محسوب میشه
آیا مصرف بلند مدت کلونازپام شبی 1 عدد 1 میلی دچار افسردگی میکنه ؟
داروهای دسته بنزودیازپین ها خود خاصیت ضد افسردگی دارند ودر شروع درمان ضد افسردگی تجویزمیشن
البته کلونازپام بعلت نیمه عمر طولانی مناسب چنین درمانی نیست و
بیشتر برای درمان تشنج و پانیک استفاده میشه
اما این دارو وابستگی ایجاد میکنه و ترک اون هم باید به آهستگی باشه
توصیه میشه برای مشکلات خواب ابتدا بهداشت خواب رعایت بشه
عوامل و بیماری های جسمی مرتبط شناساییو درمان بشه و اچدر صورت نیاز داروهای مناسب تجویز بشه