به نظر شما چيكار كنم؟؟؟؟؟
به نظر شما چيكار كنم؟؟؟؟؟
سلام به بروبكس
يه مشكل بدتر از مشكل شما داره من خفه مي كنه.از ظهر تا حالا inbox و چند فلدر دیگه از تو گوشیم نا پدید شده.
نمی دونین چه کار کنم؟ format کنم؟ :blush:
کاش میتونستم جواب بدم؟
من v3i دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته مشكل ار همون seem هست . ولي voice dial خراب نشده فقط از حالت voice command به voice memo تبديل شده . برو تو phonebook گوشي و رو يكي از شماره ها option رو بزن يه گزينه اي اضافه شده دقيقا يادم نيست فكر كنم add voice باشه اونو ميزني و اسم صاحب شماره رو ميگي . بعد دوباره بيا دكمه voice dial رو بزن ....نقل قول:
نوشته شده توسط bakhishman
از نظر كاربردي اين يكي خيلي كاربردش براي ما كه زبونمون انگليسي نيست بيشتره . حالا خودت امتحانش كن ميفهمي ....
متاليكا جان سلام
الان اگه وقت داري مي توني منو راهنمايي كني؟؟؟ منوي مسيج و منوي فيلم هاي گوشيم ناپديد شده!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط bakhishman
Bakhishman جان یا M_ETALLIC_A جان یا هر کس دیگه ای که بتون جواب منو بده!!!
این new hardware که باید نصب بشه میشه بگین درdriver رو از کجا باید گیر بیارم
و اینکه اگه یه درایور جدید برای یه چیز دیگه غیر از مودم باید نصب بشه چرا Motorola USB modem از لیست modems تو device maneger حذف میشه .
از شمایی که این سوالو میخونی و نمیتونی جواب بدی و
از شمایی که این سوالو میخونی ومیتونی جواب بدی ولی به دلایلی که یکیش میتونه نداشتن وقت باشه و
از شمایی که این سوالو میخونی و لطف میکنی و جواب منو میدی
ممنونم
اینم یه تشکر دوبله ازشمایی که این سوالو میخونی و لطف میکنی و جواب منو میدی
نقل قول:
نوشته شده توسط sagittarius
عزيزم . يكي از همين دوستان درايور رو تو چند صفحه پيش واسه من زحمت كشيد گذاشت.مي توني مراجعه كني
و دانلودش كني.
البته منتظر باش تا خودشون هم بيان.توضيحي خواستن بدن.
آقا من يه ساعت توضيح دادم اما موقع فرستادن دي سي شدم الان بايد برم بعدا دوباره مي نويسم
دوست عزیز sagittarius ...
اول اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حالت زيپ در بيارش.
بعد تمام این مراحلی که میگم رو برو ...
1) درایور مودم یو اس بی رو پاک کن ( کلا هر چیزی مربوط به گوشیت رو که نصب کردی پاک کن )
2) گوشی رو به سیستم وصل کن و حالا ازت میخواد که درایورش رو نصب کنی.
3) آدرس اون شاخه اي رو كه بالا دانلود كردي بده و بزار خودش سرچ كنه.
4) حالا گوشي رو از سيستم جدا كن ( براي اطمينان )
5) برنامه LeaderGL FlexEditor رو باز كن . برنامه بايد تو حالت Modem Mode باشه.
6) دكمه نرمال رو بزن . حالا برنامه ميره تو حالت ...Not Conected و دوباره ازت يه درايور ديگه ميخواد.
7) بازم آدرس همون شاخه اي رو كه دانلود كردي بده و بزار خودش سرچ كنه و درايور مورد نظر رو پيدا كنه.
8) بعد از اينكه نصب شد. حالا گوشي رو از سيستم جدا كن و يه بار سيستم رو ري استارت كن ( براي اطمينان )
9) بعد از اينكه سيستم بالا اومد دوباره گوشي رو به سيستم وصل كن و برنامه LeaderGL FlexEditor رو باز كن.
10) بايد تو حالت Modem Mode باشه . دكمه نرمال رو بزن و منتظر باش ممكنه چند لحظه بره تو حالت Not Conected ولي بعد از چند لحظه ( يا بيشتر ) مي نويسه Normal Mode . حالا ميتوني با برنامه كار كني...
اگه همه اين مراحل رو انجام دادي و بازم نشد. بيا منو بزن :)
سلام به همه
می خوام یه تاپیک بزنم . و از مدیران انجمن بخوام یک زیر مجموعه مثل نوکیا و سونی اریکسون برای موتورولا بزنن.و این تاپیک هم به اونجا منتقل کنن.
نظر شما چیه؟؟؟؟
بزنم؟یا اهمیت نمیدن؟