- اشک های پله با اولین توپ طلاش واقعا زیبا بود ، از نیت مارموزانه و زیرکانه فیفا از اهدا این جایزه بگذریم ، خوشحالم از اینکه پله در این سن انقدر خوشحال شد، تاثیر مثبت این حرکت میتونه این باشه که اسطوره ها هنوزم احساس غرور و اهمیت کنن (هرچند که پله نیازنداره) .
اما فیفا با این کار سیاست مدارانه ، هم میخواست اعتبار جایزه توپ طلا رو افزایش بده . نمید دونم چه کلمه مناسبی استفاده کنم که نیت فیفا رو مشخص کنم ، فیفا میخواد که توپ طلا سطح بالاتری از رسمیت رو به خودش بگیره و قابلیت سندیت بالاتری رو با این کار کسب کنه. مقایسه ای که همیشه میشه بین بازیکنان قدیمی و جدید و اینکه اگه فلانی توی قدیم بود حتی معروف هم نمیشد یا فلانی اگر الان بازی میکرد چندین توپ طلا برده بود و از این حرفا و البته اون ایرادی که به دلیل نبود بازیکنان غیر اروپایی وارد بود هم در نظر گرفته شده.
- جایزه ای که به شدت تبریگ میگم هم به افغانستان بود ، صحبت های رئیس فدراسیونشون و تصاویر خودش گویای همه چیز بود ، این اراده و حس زندگی و به دنبال خوبی بودن واقعا قابل تحسینه. یادمونه نره ها که همین کشور بغل که خیلی هامون کلا با خود برتر بینی نسبت بهشون بزرگ شدیمو و زندگی کردیم این جایزه رو جلو همه بزرگان فوتبال و در مهمترین مراسم فوتبال کسب کرد!
- خب همون پستی که توی صفجه اول تاپیک دارم باز هم برام تداعی شد، و فیف پرو رو دیدیم که چه شاهکاری شد!! دورتموند بدون نماینده!
- تبریک به کریستیانو رونالدو :n28:
اشک هاش اون رو کوچیک نکرد بلکه میتونه افتخار کنه که واسه چیزی که براش فوق العاده رسیدن بهش براش مهم بود وقتی به هدفی که همه سال براش تلاش کرده رو بهش میرسه باید به این پیروزیش افتخار کنه.:n12:
هر چند برای من بالون دی اور همون معنای و ارزش متوسط قدیم رو داره و در رده بالایی از اهمیت قرار نمیگیره اما این هدفیه که رسیدن بهش میتونه شایستگی رو رسانه ای کنه ، اون افتخار و سزاواری ستایش چیزیه که توی زمین بازیکنا ارائه میدن نه توپ طلاشون که اگه هم با روش و معیار بهتری و تخصصی تری بود باز میشد ارزش بالاتری رو براش تصور کرد.
نظرم اخر صحبتاش باید یه جمله اضافه میکرد : ممنون از جو هارت برای بهترین اسیست دنیا:دی