ای بابا هنوز تبدیل نکردی؟؟نقل قول:
خوب ما از اينا نداريم كه!!!!!!!!
البته چیزی هم از دست ندادی. من الان تو فکر اینم که برگردونم به حالت قبل
Printable View
ای بابا هنوز تبدیل نکردی؟؟نقل قول:
خوب ما از اينا نداريم كه!!!!!!!!
البته چیزی هم از دست ندادی. من الان تو فکر اینم که برگردونم به حالت قبل
تاثیری هم توی صدا داره یا اینکه فقط ظاهرش عوض میشه( وقتی به w تبدیل میشه)
moriss عزیز خیلی ممنون که جواب دادی. اگه می شه راجع به برنامه clienetیه کم بیشتر توضیح بده که به چه دردی می خوره. اگه می شه لینک دانلودش رو هم بذار:happy:نقل قول:
خیلی ممنون
نقل قول:
خيلي خيلي ممنون
:tongue:
moriss جون از اينكه به سوالام جواب ميدي ممنون.
اين كاري رو كه گفتي انجام ميدم يعني اول به fixed dialling ميرم و وقتي activate ميكنم و پين 2 رو ميدم. دوباره مثل قبلا همه شماره ها روdial ميكنه.l
moriss جون از اينكه به سوالام جواب ميدي ممنون.
اين كاري رو كه گفتي انجام ميدم يعني اول به fixed dialling ميرم و وقتي activate ميكنم و پين 2 رو ميدم. دوباره مثل قبلا همه شماره ها روdial ميكنه.l
اگه active بشه که دیگه نباید شماره بگیره !!!!نقل قول:
نه فقط ظاهر عوش میشه و البته وقتی گوشی خاموشه و سیم کارت نداری میتونی از واکمنش استفاده کنی. در کل چیز چشمگیری نیستنقل قول:
تاثیری هم توی صدا داره یا اینکه فقط ظاهرش عوض میشه( وقتی به w تبدیل میشه)
این نرم افزار اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی رو به شما میده و چیز مهمی که مشخص میشه CID گوشیه که 49 هست یا 36نقل قول:
حالا این به چه درد میخوره. شما وقتی بدونی cid گوشیت چیه اونوقت برای آپدیت و کلا هر نو دستکاری توی گوشی میتونی فایل مربوطه خودش رو استفاده کنی.
لینکش رو الان ندارم ولی اگه پیدا کردم میذارم. ضمنا فکر کنم توی همین فروم و توی امضای سیاوش دیدم
morissعزيز توروخدا كمكم كن.نميدوني چرااينجوري ميشه؟ خيلي واجبه .ددددددددمت گرم .:sad:نقل قول: