اونو قت شما چجوری به این نتیجه رسیدید!؟؟:n04:نقل قول:
Printable View
اونو قت شما چجوری به این نتیجه رسیدید!؟؟:n04:نقل قول:
بچه ها k56cm با هارد 750 هم داریم یا دیگه موجود نیست؟تفاوت قیمتشون چقده؟
1-قیمت کمترنقل قول:
2-باریک بودن و وزن کمتر k56c نسبت به n56
دقت نکردم اگه n56 بدنه المینیومی نداشته باشه که دیگه هیچ
سخت افزار هم اگه قوی تر نباشه ضعیف تر هم نیست
شما چرا میخای cm بخری؟.خب 200 تومن اضافه خرج کن c بخرنقل قول:
هارد یک ترا هم داره.
مشکل اینجاس که بیشتر از 2500 نمیتونم خرج کنم.تفاوت آنچنانی هم ندارن فقط هارد اگه 750 باشه واسم کافیهنقل قول:
دوست عزیز با این قیمت یه z500 Lenovo بگیر با کانفینگ i7 :n16:
چرا k56 cb نمیگیری؟ با گرافیک 740 و هارد 1 ترابایت
یا s550 asus i5
نقل قول:به نظرت من اینجا چی گفتم؟:n18:نقل قول:
دوستان بودجم 2500...قیمت ها افت کرده! آیا صبر کنم ؟نظرتون چیه k46 بخرم یا k56؟کا 46 وزنش کمتره اما شاید صفحه کوچیکش چشم رو اذیت کنه و دل آدمو بزنه.نظرتون چیه؟
صفحه لب تاپ 14 اینچ اصلا کوچیک نیست. من با 13.3 اینچی مدتها کار کردم و بعد از مدتی به اندازه اون کاملا عادت میکنی. 14 که بزرگتره.نقل قول:
من k46 رو پیشنهاد میدم. وزن کمتر و جمع و جور بودن و باریک بودن خیلی مزیت بالائی هست. اینو هم درنظر بگیر که k46 و k56 هردو از یه رزولوشن تصویر برخوردار هستند که معنیش اینه که چگالی پیکسل تصویر k46 بالاتره و بهتره . تنها چیز که میتونست باعث نگرانی باشه کولینگه که ظاهرا انویدیا سری 700 این مشکل رو کمتر داره . به هرحال شما داری ریسک میکنی چون این سری تازه اومده و هنوز جواب پس نداده اما به نظر سری خوبی میاد. من بودم k46 میخریدم. دیزاین خیلی خوب و کیفیت بدنه خیلی خوب و کانفیگ خوبی داره. تا ببینیم در عمل چجوری جواب میده. قیمتش هم الان 2590 تو پاساژ ایران هست.
چه اوضاعیه امسال! کارتهای سری 700 جدید انویدیا ، پردازنده های جدید هسول اینتل با کارت گرافیک داخلی قدرتمندتر و مصرف کمتر ... بازار شلم شوربائیه! هنوز تا خرخره مغازه ها پر از مدلهای قبلی هستند
بازم دست ایسوس درد نکنه که مثل همیشه سریهای جدیدشو زودتر از بقیه وارد بازار ایران کرده و منتظر تموم شدن سریهای قبلیش نمونده.