محمد خيلي خوب جواب داده ماله من Asus هست البته 128 مگابايت امتياز 1150 بوده البته بايد تيك Cpu را برداري هنگام تست
محمد خيلي خوب جواب داده ماله من Asus هست البته 128 مگابايت امتياز 1150 بوده البته بايد تيك Cpu را برداري هنگام تست
سلام اقای لرد ممنون که جوابمو دادید.:11:نقل قول:
بدون سی پی یو هم تست زدم شد 1279.
محمدجان گرافيك خوبي داري
ممنون.:11: (خوشحال شدم)نقل قول:
من نمي دونم با اينكه مثلا سيستم خوبي سرهم كردم چرا هميشه موقع تست با اين نرم افزار سيستمم ريپ ميزنه؟ يعني از 1 فريم در ثانيه سرعت بالاتر نميره اصلا هيچكدوم از دموها رو نتونستم بفهمم چي هست! بگذريم سيستم من اينه :
CPU : 3.06 1mb cache
Ram : 512 Kingmax
Graphic : nVidia Geforce 7100 GS 256
چرا مال من اينجوري هست؟! ضمنا طبق عادت قديمي هم دايركت ايكسم آپديت هست و هم درايور كارت گرافيكم. مطمئنم كه هيچ كدوم از سخت افزار هام هم مشكل ندارن. در ضمن من هيچ وقت با هيچ بازيي مشكل نداشتم ولي با اين برنامه نمي دونم چه مرگش ميشه.
1 فريم كه چيزي را نشان نمي دهد ويندوزت را عوض كن و برنامه ات را دوباره نصب كن
يا احتمال زياد دست برديد در تنظيماتش و همه را چسبانديد
با احتمال زیادشما کارتت توربو کش هستش و 128 نه 256 تا اونجایی هم که من بدونم خیلی ضعیفه . البته با 3dmark 05 تست کن چون 06 اصلا جواب نمیده.
Turbo cach ها ضعيف نيستند
برد گرافيك شما چي هست؟
چون يك برد A&G ديدم آشغال بود قدرتش فكر كنم حدود 5200 بود يا پايينتر
سلام
امیدوارم این پست بی ربط نباشه
این لینک رو امروز futuremark ایمیل زده بود گفتم حیفه دوستان نبینند(البته جایه دیگه ای هم براش پیدا نکردم)
من که حالم گرفته شد
همونطور که می دونید پس از تست می تونید نتیجه بدست امده رو با نتایج سایر استفاده کنندگان از 3d mark در سراسر دنیا مقایسه کنید(البته اگه لیسانس معتبر داشته باشید)
این 20 نتیجه بهتر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه