خوب پس خدا رو شکر....نقل قول:
برای اون مشکل هم باید dx سیستم رو به روز کنی....
Printable View
خوب پس خدا رو شکر....نقل قول:
برای اون مشکل هم باید dx سیستم رو به روز کنی....
به روز کردم و درست شد خیلی خیلی ممنون
در رابطه با کنترل ماشین گزینه ای نداره که بشه کم و زیادش کرد؟
ماشین ها خیلی تند و تیز شدن انگار طبیعی هستن و نمیشه راحت بازی کرد
میشه این روند رو تغییر داد؟
نه کلا کنترل ابن بازی همینطوره....نقل قول:
یه کم بازی کنی بهش عادت میکنی...
سلام بچه ها کسی نمیدونه چجوری ار قدرت فرمان بازی most wantedکم کنم چون هنوز نپیچیدی اون میپیچیه خیلی زود عمل میکنه اگه کسی هست بگه لطفا:n13:
سلام من این بازی و نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم errorزیر و میده
the program can't start because D3DCOMPILER_43.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
لطفا بگید مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل کنترل ماشین (هم در کیبورد و هم با گیمپد) با وجود دسترسی و تغییر دامنه range ایکس اکسس x axis در فولدر داکیومنت Documents هم برای کیبورد و هم برای گیمپد، هنوز بازی مشکل داره و انگار مشکل اصلی از delay هستش و کاریش نمیشه کرد. من که بازی رو بیخیال شدم، چون خیلی غیر منتطقی و مسخره شده. باید منتظر موند شاید پچی چیزی دادن بیرون درستش کردن.
مشکل کنترل ماشین (هم در کیبورد و هم با گیمپد): با وجود دسترسی و تغییر دامنه range ایکس اکسس x axis در فولدر داکیومنت Documents هم برای کیبورد و هم برای گیمپد، هنوز بازی مشکل داره و انگار مشکل اصلی از delay هستش و کاریش نمیشه کرد. من که بازی رو بیخیال شدم، چون خیلی غیر منتطقی و مسخره شده. باید منتظر موند شاید پچی چیزی دادن بیرون درستش کردن.
من بازی رو اجرا میکنم صفحه loading میاد بعد دیگه صفحه سفید میشه کسی میدونه مشکلش چیه
سلام .
من این پک رو برای بازی NFS most wanted 2012 دانلود کردم
Need.for.Speed.Most.Wanted.v1.3.Update.incl.Ultima te.Speed.Pack.DLC
ماشین هایی اضافه شده اما نمیشه سوار شد
یک جا میگفتن کرک سالم براش نیومده . میشه راهنمایی کنید چه کار کنم ؟
ممنون
بچه ها من از سایت ----------- دانلود کردم نصبش کردم ولی بازی لودینگ که میشه
اصلا نمیاد باید چه کرد:n30::n30::n30::n30::n24::n24::n24::n24: