نقل قول:
ممنون
با قسمت سیگارش حال کردم دیگه خون کم نمی کنه! اون سگ گرگیم خیلی گوگولی مگولیه...کاش می شد یه کارای دیگه هم بکنه سگه اونوقت می شد sims metal!version
Printable View
نقل قول:
ممنون
با قسمت سیگارش حال کردم دیگه خون کم نمی کنه! اون سگ گرگیم خیلی گوگولی مگولیه...کاش می شد یه کارای دیگه هم بکنه سگه اونوقت می شد sims metal!version
نه دیگه به سختی قدیم نیست! الان کمترین سرعت اینترنت توی اروپا و آمریکا 50 مگابیت هست! بسیاری از ناشرهای به خصوص برای کنسولها محصولاتشون رو به صورت دیجیتالی عرضه میکنند چون سودش خیلی بیشتره و مجبور نیستند منت ناشرین رو بکشند!نقل قول:
مایکروسافت که الان این امکان رو داده که هر کسی میتونه دولوپر بشه و بعدش ناشر!!! دولوپمنت کیت رو داره مجانی میده به همه!!! سونی هم آتیش زده به مالش و دولوپینگ کیتی که قبلا به کمتر از چند ده هزار دلار نمیفروخت رو داره فقط با 1500 دلار میفروشه!!!!
امکان نشر دیجیتالی هم که ترکونده! من خودم 90% بازیهایی که دوست دارم رو به صورت انتشار دیجیتالی تهیه میکنم به چند دلیل :
1 - به خاطر گشادی مفرط مجبور نیستم تا GameStop یا Saturn یا ... برم :دی
2 - بسیاری از بازیها در آلمان Index شده هستند! یعنی فروششون ممنوعه از جمله برخی نسخه های Resident Evil تقریبا همه Mortal Kombat ها و بسیاری دیگه از بازیها! پس من یک حساب PSN با ثبت مشخصات اقوام در لندن هم دارم که بهم اجازه میده هر بازی دوست دارم رو بخرم!
3 - در آلمان اگر شما چیزی رو آنلاین بخرید و قرار باشه پست براتون بیاره اگر اون چیز +18 باشه کلی دنگ و فنگ با پست دارید از عدم تحویل به موقع بگیر تا برگشت خوردن و ناتوانی مامور در تشخیص مدارک و ...
4 - بسته های دیجیتالی یک مقداری ارزون تر هستند!
5 - با توجه به سرعت اینترنت من (100 مگابیت) فقط 45 دقیقه تا یک ساعت وقت لازم دارم تا یک بازی 60-70 گیگی رو دانلود کنم (تازه بیشتر بازیها از 30 گیگ بیشتر نیستند! یعنی نیم ساعت)! در صورتی که تا نزدیک ترین GameStop حدود 40 دقیقه راه دارم! 40 دقیق رفت، 40 دقیق برگشت + هزینه سوخت و تنبلی من و ... = صرف نمیکنه :دی
6 - مجبور نیستم نق نق اعضای خانواده رو تحمل کنم که چرا همه پولت رو میدی بازی میخری!!! چون توی قفسه معلوم نیستند :دی
7 - عضویت در PSN+ باعث میشه که ماهی 6-7 تا بازی رو مجانی بگیری! من New and Tasty رو مثلا مجانی گرفتم! + کلی بازی دیگه.
خلاصه اینکه نظر من رو بخواید دوران ارایه بازی در بسته باندی و دیسک و بلوری و اینها کم کم داره تموم میشه و در آینده بازیهایی که روی مدیاهای قابل حمل مثل بلوری عرضه خواهند شد نسخه های لیمیتد برای کلکسیونرها خواهند بود! همین الانش هم تقریبا بیشتر بازیها یک نسخه دیجیتالی هم دارند! این طوری میشه که هر کسی میتونه خودش ناشر محصولات خودش باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو ویدیو از گیم پلی بازی با کیفیت 1080p .
دوستان الان این قضیه که میکشه میبنده به چتر میرن هوا معلق میشن فیلم هندی نیست ؟! شمارو آزار نمیده ؟! رسما حالم بهم خورد .:n01:
مثلا طرفو با اولاخ می بردن خوب بود!!نقل قول:
بنظرم بازی بدون تخیل بازی نیست فیلمه و کوجیما اینو بخوبی درک می کنه. اتفاقا کار جالبیه ریتم بازی هم خیلی سریع و روون شده و اینم جالبه....
البته حیف مناطق سرمایی و استوایی جنگلی تو بازی نیست:n27:
اصلا چرا باید ببرن ؟!!! خیلی خنده داره .نقل قول:
تو ویدیوهای گیم پلی بازی که دیدم تخریب ها به نظرم خوب کار نشدن . شما یه ویدیو از Uncharted 4 ببینین چقدر خوب کار شده .
اپشن های بازی خیلی شلوغ هستش و بی از حد هستش .
اینکه بازی تنوع منطقه نداره زیاد و در حد متال گیر نیست موافقم با شما .
راستش آنچارتذ رئ به خاطر تعریف زیاد بازیدم ولی کلا بیشتر از 30 دقیقه نشد فکر کنم از لحاظ ذرگیری داستانی و جذابیت خیلی ضعیف بود . بیشتر تقلیدی از یک بازی با اصالت به نام تا رایدر بنظر می اومد. هرچند گرافیکش بدک نبود. ولی هنوز نفهمیدم چرا اینقدر معروف شد!نقل قول:
بله انفجارها و حرکات کمی نقص داره مثلا یارو دستش میخوره به رادیو و رادیو واسه خودش پرت می شه اینور اونور! و یا گیم پلی سریعتر از این و مخفیانه تر از این هم می تونست باسه و اسنیک هم از لحاظ تکنولوژی خیلی به روز نیست و هوش مصنوعی دشمنان بدک نیست.اما یادتون باشه معمولا آخرای کار شروع به پاک سازی و باگ گیری بازی می کنند. امیدوارم محیط های مختلف به بازی اضافه بشه هرچند نمی شه فکر کنم و تم بازی زیادی کویریه متاسفانه.
PW بازی کردی؟نقل قول:
اگه نه بدون که موقع بازی همین متال 5 در حین بازی با این سیستم بالن و به هوا رفتن کنار میای، یعنی برات جا میوفته و حتی ممکن رفته رفته بهت حال بده.
چون فرستادن اینا به MB ضروریه تا بتونیم قدرت هارو ارتقا بدیم.
دیگه از اینکه طرف رو میکشی بعد میره توی زمین یا آب میشه بخار میشه میره هوا که بیشتر فیلم هندی نیست :دینقل قول:
ولی خوب بهتر میبود یک مقداری واقع گرا ترش میکردند و کمد و زیر تخت و لای چمن و اینها! کلاسیک تر و بهتر.
اقا جان مثل ادمیزاد بمیرن سرجاشون بمونن دیگه یا برشون داره ببره یه جایی مخفی کنه یا نمیدونم یه غلطی بکنه که واقعی باشه نه دیگه اینطوری .نقل قول:
{ واقِعْ گرایی } کجایی عمو ؟!:n02:
حذف شود...