من که آرزومه دلار بیاد پایین . حتی بشه 1000 تومان . اما نرخ های الان دستوری هست و خیلی دلار خریدوفروش نمیشه . همه چیز بستگی به اجلاس روز چهارشنبه داره . کنار اومدن دلار میاد پایینتر یا نهایتا بالا نمیره. کنار نیومدن دلار میره بالای 4 تومان.نقل قول:
من که آرزومه دلار بیاد پایین . حتی بشه 1000 تومان . اما نرخ های الان دستوری هست و خیلی دلار خریدوفروش نمیشه . همه چیز بستگی به اجلاس روز چهارشنبه داره . کنار اومدن دلار میاد پایینتر یا نهایتا بالا نمیره. کنار نیومدن دلار میره بالای 4 تومان.نقل قول:
2200 که آل دیجیتال زده از کجا آورده نمی دونم همین الانش من 1700 سراغ دارم(ایرانشهر)
500 تومن رو یه گوشی می خورن .. من خیلی وقته گفتم آل دیجیتال هم مثل بقیه سایتها دزده .. رو گوشی که تازه میا حسابی سود کلون می کنه بعد که اشباع شد از بازار ارزونتر میده
لوازم جانبیهاش همیشه خدا سه برابر حتی 4 برابر بازاره
آل دیجیتال همشو فروخت:sq_6:
برادر میگفتی میخریدیم دیگه !نقل قول:
2 میلیون دادیم از علاالدین خریدیم !
البته اینم بگم کمترین قیمتی که من برای این گوشی پیدا کردم 650$ بوده اونم تو دبی .نقل قول:
انگلیس حدود 800 دلار و آمریکا حدود 720 دلار هست .
حالا اگر هزینه پست و حمل و نقل و سود رو حساب نکنیم اگه این گوشی رو کسی بخواد با این قیمت بفروشه یعنی با دلار 2615 خریده ! که ما ندیدیم همچین دلاری ! اونم تازه بدون سود و ...
دوستان اصلا عجله نکنید... 20 صفحه دیگه که این تاپیک بره جلو میبینید که خرید 16گیگ به قیمت 2ت اشتباه بود
بنظرم به -1.700- 1.600 هم میرسه
الان خیلی وضع بدیه... هم دلار تو بدددترین اوضاعشه...
هم گوشی تازه اومده و دلالای بازار ایران....
صبر کنید
گفتم که قیمت رسمی انگلیس 570 پونده(فروشگاه سامسونگ)......بقیه جاها 480 به بالا شدهنقل قول:
آمربکا 730 دلار....
در ضمن اونی که شما میگیری از دوبی میاد دیگه سامسونگ برای هر منظقه قیمت میده و نباید با اروپا و آمریکا مقایسه کنی و همینطور هزینه شیپینگ یه دونه...
حتی همنجام....روزای اول قیمتش بالاس یعد میاد پایین..همه جای دنیا همینه
قیمت این گوشی در حال حاضر همین 2 میلیون هست . قیمت نرمال بدون سود زیاد برای فروشنده .نقل قول:
تنها دلیلی که می تونهباعث افت قیمتش بشه کاهش قیمت دلار هست که فکر نمی کنم کاهشی رو شاهد باشیم .
من از کجا می دونستم شما میری می خری؟:دینقل قول:
این قیمتی هم که دادم باید برید اونجا بخرید خرج یه مسافرت هم میوفته گردنتون .. کلا شهرهای مرزی و جنوب قیمتهای عالی میشه گوشی خرید
به نظر منم 16 اصلا با این قیمت به صرفه نیست .. سامسونگ هم دهن آدمو صاف می کنه تا 32 رو بده بازار .. نمی دونم این چه سیاستیه که پیش رو گرفته .. عین اپل همه ورژنها رو بده بیرون دیگه مرتیکه:دی
آره دیگه منم همینو میگم.نقل قول:
دبی پایین ترین قیمت رو داره چون فکر کنم این مدل ها LTE ندارن قیمت پایین تری دارن .
650 دلار رو بخوایم * 2850 تومان پایین ترین نرخ دلار که اخبار میگه کنیم میشه 1852000 تومان .
حالا هزینه حمل و سود فروشنده هم در نظر بگیریم همون میشه 2 تومان .