این 90 روزه لینک دانلود داد
به نظرتون چطوره
ارزش نصب داره !
Printable View
این 90 روزه لینک دانلود داد
به نظرتون چطوره
ارزش نصب داره !
دوستانی که لپ تاپ دارن یک تست بکنن ببینن مصرف شارژ باطریشون بیشتر نشده من پاور پلن رو روی پاور سیو میزارم خیلی بتونم استفاده بکنم 2 ساعت میشه در صورتی که تو 7 تا 4:30 هم میرسید باطریم هم فقط 5% خراب شده
مدیر سایت پخش کننده کرک گفته که امیدواره کرک جدید تا 2 روز آینده بیاد.....دوستان صبر داشته باشن
دوستان به نظر شما روی لپتاب نصب کنم یا صبرکنم فینال بیاد؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی چی من این لینک رو چیکار کنم !!:13:
مراحل اکتیو کردن
cmd رو در حالت ادمین بازکنید و تایپ کنید : slmgr /ipk PF9TR-KNB98-T7JPF-TWF8W-F3G7C
اینترنت را قطع کنید
بر روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده و به properties رفته و حال به قسمت Active کردن بروید
بر روی active now کلیک کنید ارور میدهد finish را بزنید
حالا گزینه ای به نام active by phone ظاهر میشود
برروی آن کلیک کرده و به دلیل نداشتن ایران united kingdom را انتخاب کنید
حالا next را بزنید پنجره ای شامل 3 step باز میشود در step 1 شماره ای جلوی toll free نوشته شده شماره را یادداشت کنید
حالا اینترنت خود را وصل کنید
برنامه Skype را باز کنید
وارد برنامه شوید به قسمت شماره گیری رفته و کشور united kingdom را انتخاب کره و شماره toll free را بگیرید
شما به اپراتور ماکروسافت وصل میشید حالا باید یکم انگیلیسی بلد باشد
هر جا اپراتور از شما سوال کرد که press 1 برای فلان press 2 برای فلان همشیه 1 را بزنید
به قسمتی میرسید که اپراتور به شما میگه که اعداد داخل گروه A تا H که در جای اکتیو کردن بود را وارد کنید حواستان باشد که اعداد را درست وارد کنید وگرنه از اول باید اعداد را وارد کنید
از گروه A تا H هر کدام را زدید آخر سر # را بزنید برای مثال اگر در گروه A اعداد هست 123456 شما 123456 را شماره گیری میکنید در اسکایپ و # را میزنید برای اعداد هر گروه از آخر # را بزنید
حالا که تمام شد شروع میکنه به صحبت اپراتور میبینید در سمت Step 3 ستون های A تا H خالی هستند اپراتور ماکروسافت شروع میکنه به خوندن شماره هر گروه به انگلیسی
هر گروه رو خواند شما می توانید * را بزنید که دوباره همان گروه رو بخواند اگر مطمءن هستید که درست وارد کردید گروه را # را بزنید تا گروه بعدی برایتان خوانده شود
وقتی تمام گروه ها را وارد کردید Activate را بزنید ویندوز شما اکتیو می شود
دوست عزیز همیشه منبع رو هم بزن وقتی کپی میکنینقل قول:
انجمن سافت 98
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.ir/thread14960-2.html#post56137
soft9 8 فاطله بین 9 و 8 رو وردارین
نقل قول:برای من که کار نکرد.نقل قول:
شماره رو نتونست بشناسه گفت دزدیه!
ویندوز باحالیه...