به نظر شما چه چیزی باید گفت ؟
من که نمی دونم. فقط چه بگویم که ناگفتنم بهتر است.
Printable View
به نظر شما چه چیزی باید گفت ؟
من که نمی دونم. فقط چه بگویم که ناگفتنم بهتر است.
به نظرم مقصر این نتایج ژوزه نیست!نقل قول:
لیاقت برد رو نداشتیم ...
اما خب لایق باخت هم نبودیم
تساوی عادلانه بود
حالا به ژوزه حق میدم که چرا زاید رو تو دربی نیاورد تو بازی ...
اصلاً آماده نیست ...
یه جورایی خوشم اومد از شایستهسالاری ژوزه ...
که انصاریفرد رو بدون توجه به اسمش میذاره نیمکت و قاضیای که آمادهتره رو فیکس میذاره ...
که میدونه علی کریمی تو اون هوا 90 دقیقه نمیتونه براش بازی کنه، و 40-30 دقیقه بهش بازی میده و تأثیرش رو هم میبینه ...
که تمرینات خوب و بازی درخشان و مؤثر مهدویکیا رو میبینه و بدون توجه به سنش ازش 90 دقیقه بازی میگیره ... الحق مهدی هم تو این سن خوب دووم میاره
تو این تیم هر کی بد باشه، جاش بیرونه ...
و میبینیم که یه بازیکن جوون مثل نقیزاده فرصت بازی پیدا میکنه، اما بازیکنانی که چندین میلیارد واسه تیم هزینه داشتن، روی نیمکت میشینن ...
شرایط تیم تو جدول حتی با برد هم خوب نمیشد، حالا که دو امتیاز هم از دست دادیم و اصلاً اوضاع خوبی نداریم ...
من همچنان به آیندهی این تیم با همین کادر و همین بازیکنان امیدوارم ...
اما خب واقعاً نمیدونم کی قراره اون جرقه بخوره ... !
قرعه هم واقعا برای پرسپولیس بد چیده شده(دقت کنید از واژه قرعه کشی استفاده نکردم:46:)
بلافاصله بعد از یه دربی سنگین باید به فاصله 4 روز توی هوای گرم خوزستان بازی کنیم
یعنی از زمین و آسمون برای این تیم میباره امروز واقعا گرمای هوا باعث شد فولا دقایق آخر گل بزنه
با کوروش موافقم این تیم قطعا بهتر میشه
از اعتماد به مانوئل و فرصت دادن بهش ضرر نمیکنیم
من نمیگم مانوئل اشتباه نداره اما این رو باید توجه کرد وقتی یه مربی نسبت به بازیکناش شناخت کمتری داره امکان اشتباه بیشتری هم داره
اشتباهات مانوئل به این خاطره
چیزی که تو این بازی خیلی مشخص بود نبود بازی ساز مناسبه. واقعاً یه هافبک خلاق نیاز داره تیم.
محمد نوری 1 پاس سالم نتونست واسه مهاجم ها بفرسته!!
بعد که علی کریمی اومد موتور تیم روشن شد. توپ تا پشت مهاجم ها میاد اما به مهاجم نمیرسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش۳: مانوئل ژوزه پس از تساوي يک بر يک مقابل فولاد گفت: بازي در دماي بالا خيلي سخت بود. در نيمه دوم رطوبت هوا ما را غافلگير کرد ولي بايد بگويم دروازهبان ما در اين بازي بهترين بازيکن بود. وي افزود: شانس در نيمه اول با ما يار بود و حريف ميخواست با بازي سرعتي به نتيجه مطلوب برسد اما در نيمه دوم ضعفها را پوشانديم و شانس بيشتري براي پيروزي داشتيم که اين اتفاق نيفتاد. سرمربي پرسپوليس تأکيد کرد: هر دو تيم خوب بازي کردند ولي فولادي ها بازيکنان سريعي داشتند که ما را اذيت کردند. اين تجربه خوبي براي من بود اما از نتيجه تساوي راضي نيستيم. ژوزه خاطرنشان کرد: ناگزير شدم دو تعويض همزمان انجام دهم ولي با وجود اينکه گل خوبي به ثمر رسانديم روي يک اشتباه گل تساوي را دريافت کرديم. متأسفانه بازيکنانم فکر کردند بازي تمام شده و روي يک اشتباه گل تساوي را دريافت کرديم، البته خستگي و گرما هم توان تيم ما را گرفته بود. وي در پاسخ به اين سؤال که چرا از علي کريمي در نيمه اول استفاده نکرد گفت: کريمي مصدوم بود. دوست دارم در همه بازيها برنده باشم اما گاهي نميشود. متأسفانه عدهاي تز ميدهند و ميگويند پرسپوليس بايد اين طور و يا آنطور بازي کند. من اين تزها را قبول ندارم و از هواداران ميخواهم به من فرصت دهند تا تيم را بهتر کنم. ژوزه در پايان گفت: شايد در اين فصل شانس قهرماني نداشته باشيم اما مطمئن باشيد فصل آينده جبران ميکنيم.
حسين ماهيني، سيدجلال حسيني، مهرداد پولادي، علي کريمي و محمد قاضي به تیم ملی دعوت شدند!
+
پن: خوشبختانه 5بازیکن به تیم ملی دعوت شدن
امیدوارم که توی این *16روز* بچهها هماهنگتر بشن
خدا کنه بعد از تعطیلات اون پرسپولیسه واقعی رو ببینیم
افتضاح افتاح و باز هم افتضاح
واقعا این مساوی رو صرفا مدیون نیلسون هستیم و بس
6پرسپولیسی دعوت شده،محمد نوری هم دعوت کردهنقل قول:
دقیقا درستهنقل قول:
امسال یکی در میون میهمان بودیم بازیهاییم که میزبان یودیم سخت بودن حالا اونوریا تو آزادی اطراق کردن
خوب خوبه دیگه تو آزادی میزبان باش تیمت ضعیف هم باشه میاد رو فرم
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5