بازی زیاد باحالی نبود
من موقع معرفی ترکیب رو از دست داده بودم و تا دقیقه 24 نفهمیدم که اشتارک تو دروازه هستش نه نویر:دی
نیم ساعت آخر بازی حوصلم سر رفت پاشدم اصلا
Printable View
بازی زیاد باحالی نبود
من موقع معرفی ترکیب رو از دست داده بودم و تا دقیقه 24 نفهمیدم که اشتارک تو دروازه هستش نه نویر:دی
نیم ساعت آخر بازی حوصلم سر رفت پاشدم اصلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باواریایی ها با پیروزی مقابل هوفنهایم رکوردی جدید را به نام خود به ثبت رساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - بایرن مونیخ شب گذشته موفق شد با گلزنی ماریو گومز هوفنهایم را در دیداری خارج از خانه شکست دهد تا همچنان با 17 امتیاز اختلاف نسبت به بوروسیا دورتموند صدرنشین بوندس لیگا باشد.
پیروزی یک گله ی بایرن در این دیدار خارج از خانه در حالی رقم خورد که مونیخی ها به چند تن از بازیکنان اصلی تیم استراحت داده بودند و با استفاده از سیستم چرخشی هاینکس تام اشتارک ، ماریو گومز و ژردان شکیری فرصت بازی یافتند.
ضربه ی آرام ماریو گومز کافی بود تا یازدهمین پیروزی خارج خانه ی بایرن در این فصل مقابل هوفنهایم ثبت شد تا مونیخی ها رکوردار تعداد پیروزی خارج از خانه در بوندس لیگا باشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایرن سه گانه را می خواهد
By Kia
FCBayern.ir - دانته تأکید کرد بایرن به دنبال قهرمانی در تمام جامهایی است که در آن حضور می یابد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باواریایی ها در حالی به نیمه نهایی جام حذفی آلمان راه یافته اند که در بوندسلیگا با اختلاف زیادی در صدر جدول قرار دارند و در لیگ قهرمانان نیز با توجه به پیروزی 3 بر 1 خارج از خانه برابر آرسنال از شانس بالایی برای راهیابی به دور یک چهارم نهایی برخوردارند.
دانته به TZ گفت: "ما می خواهیم تمام جامها را ببریم و برای این کار به کل تیم نیاز داریم. ما بازیکنان زیادی داریم به همین دلیل مربی باید در هر بازی چند بازیکن را عوض کند. اینکه ما در هر سه جام خوب کار کرده ایم به خاطر تمام بازیکنانمان است.
مدافع برزیلی در مورد حریفان بایرن در لیگ قهرمانان گفت: "به نظر من بارسلونا و رئال مادرید بزرگترین رقبای ما در اروپا هستند. آنها چند تن از بهترین بازیکنان جهان را در اختیار دارند. ما فعلا باید روی آرسنال تمرکز کنیم."
هیچ تیمی به این سرعت تونسته قهرمانی خودش را تثبیت کنه؟
دلم برای بقیه تیمها میسوزه
هیچ امیدی برای قهمانی ندارند
من که بازی رو ندیدم ولی از دیدن نتیجه تعجب کردم !
البته مهم برد بود که به دست اومد، همچنین برگردوندن بازی باخته به برنده هم خیلی خوبه
خوب شد بایرن داره سر موقع سرش به سنگ میخوره ! :n01:
خیلی دلم می خواست بازی دیشب را ببینم
اول بازی رفتم تو سایت بایرن دیدم یک گل خوده شکه شدم :n04:
دوباره رفتم دیدم یک یک شدن :n27:
دوباره رفتم دیدم 3-2 برده :n02:
بیخود نیست 15 ساله طرفدار بایرنم:n16:
اتفاقا به این فکر می کردم که حالا که قهرمانی بوندسلیگا و حذفی قطعی شده نکنه یه وقت بازیکن ها به همون هوا چمپیونز لیگو جدی نگیرن و .....
در کل بازی خوبی بود و تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم و جز بارهای معدودی بود که تونستیم بازی باخته رو ببریم اونم 2 بار عقب افتادیم ! راحت 10 موقعیت خراب کردیم !
این دانته خیلی خوب دفاع رو جمع میکنه دیروز وقتی نبود کاملا مشخص بود که دفاع پراکنده و بدون هماهنگی عمل میکنه ! آلابا که روی گل دوم خیلی بچگانه آفساید رو پر کرد نویر هم نه نگفت گل بدی خورد من ازش انتظار بیشتری دارم !
کروس که در بازی کاملا گم بود ! مولرم رو اعصاب بود یه توپی رو خراب کرد که بچه 2 ساله هم گل میزد !
دیروز لام عالی بود بعدش ریبری بعدش شواینی !
رونی در رادار بایرنی ها
FCBayern.ir - به گزارش روزنامه ی معتبر ساندی تایمز انگلستان باشگاه بایرن مونیخ برای جذب وین رونی ستاره منچستر یونایتد ابراز آمادگی کرده است.
پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده ی بایرن به تحسین و تمجید از رونی مهاجم منچستر پرداخته است و برای در اختیار داشتن وی در تابستان امسال ابراز علاقه کرده است به گزارش این روزنامه ی انگلیسی باشگاه بایرن مونیخ پیشنهادی 22 میلیون یورویی را برای جذب رونی به شیاطین سرخ ارائه کرده است.
پس از شکست 2 بر 1 منچستر یونایتد از رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا و نیمکت نشینی رونی در این بازی مهم این امکان برای گمانه زنی جدایی او از اولدترافورد داده می شود. رونی در این فصل 20 بازی برای منچستر انجام داده که 11 گل و 9 پاس گل در کارنامه دارد.
فرگوسن در مورد تمدید قرارداد با رونی می گوید:" هیچ مشکلی وجود ندارد ما با او مذاکره می کنیم و به هیچ وجه نمی خواهیم بازیکنان خوبمان را از دست بدهیم."
+
سایت گل انگلیسی هم زده اینو
بر خلاف میل باطنیم بسیار علاقه مند به این انتقال هستم
می تونه خیلی خیلی برامون مفید باشه