خیلی ساده میتونید از یک فن 8 یا 12 سانتی متری کیس استفاده کنید و برای روشن کردن آن یا از پاور کیس استفاده کنید یا اینکه از آداپتورهای 12 ولتی استفاده کنید . این فن باید طوری در پشت هارد قرار بگیره که جریان هوا از منافد و شبکه ها به داخل باکس عبور کنه ، نیازی هم نیست که باکس هارد را باز کنید . باز کردن باکس هارد باعث ابطال گارانتی میشه. دقت کنید که فن را به هارد نچسبانید تا لرزش آن به هارد منتقل نشه . همچنین میتونید از فن rack هم استفاده کنید (کاری که خودم انجام میدم) . این فن 220 ولتی هست و قدرت خوبی هم داره . در هر حال با توجه به قدرت بالای این فن و 220 ولتی بودن آن باید با دقت استفاده کنید تا به خودتون صدمه ای وارد نکنید .نقل قول:
هارد شما ایرادی نداره ، همانطوریکه قبلاً هم گفتم به خاطر 7200rpm بودن آن و همچنین محصور بودن در داخل باکس و ... هست که باعث افزایش دمای آن میشود . من هارد back up plus ندارم که برای شما تست کنم ولی شما تنها کسی نیستید که چنین مشکلی دارید . برای نمونه میتونید این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جوابهای داده شده در همان صفحه و صفحات بعدی را مطالعه کنید .