-
IMMORTALS ها صعود خوبی داشتن مخصوصا توی لیگ ایران از 500 به 330 معلوم میشه مربی کاردانی دارن:31:
تنها امید امشبم ریبریه که کاپیتان هم می ذارمش، توی بایرن که نامیدمون نمی کرد.
با تعویضام 5 امتیاز ازم کم میشه فعلا رقیبام خوشحال باشن.:31:
++++++
دوستان یک کشفی کردم:8:
سوئد یک بازیکن داره به نام بهرنگ سفاری که ایرانیه.
-
سلـام !
خـب تیــم من( M.Susa) بــعد از گـذشتـن یـک هفته از اعلام ترکــیب و با همون ترکیـب اولـیه و بدون هیچ تغییری تونست 34 امـتیاز کسـب کنه و تا ایـنجا در رده پــنجم جـدول قرار بگیره!(بـبینید چه شـاخم !:31:ولـی حـیف که تو مرحله گروهی نمیتونم زیـاد نت بیـام :45:)
*شـایان ذکـره که تیـم تو بازی اول رده 18 بــوده و بـازی دوم به رده 13 صـعود کرده و الان پنجمه و قــصد داره صــدر جـدول رو تو چنگال هاش بگیره:دی :دی راسـتی تو ایـران هم فعلا 145 ـه که واسـه کسـب صدر توی ایـران هم مربی تیــم برنامه ریزی مبـسوطی رو در دستور کار داره ! :5:
من چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم و نتونستم تو تیمم تغییرات انجام بدم ! مثلا قصد داشتم Agger رو تو ترکیب اصلیم بزارم واسه بازی اول که میـسر نشد و به همین راحتی 7 امتیازش رو از دست دادم ! :13:(آقـا اینا همش تقصیـر پلـاتینیــه :دی !همونطور که قبلا هم گفتن دارن پیش پای ما سنگ اندازی می کنن! :دی )
راســتی ایـن Blue Stars کیـــــــه؟!!!بـــهش بــگـــین مــواظب خودش بـــاشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
:6:
:10:
-
اين بازيكن كرواسي 13 امتياز گرفته.............:18::18::18:
تا اينجا كه فعلا تيم هاي بي نام و نشان دارن امتياز ميدن............................نكته جهت بازي هاي امشب.....:31:
-
رقيب من تو ليگ هد تو هد اين روز آخري تيمش تركوند. مخصوصا نصري كه كاپيتانش هم بود
اين مهاجم هاي ما هم كه گند زدن. كلا تيم من هيچكدومشون گل نزدن ولي 2 تا هافبكم پاس گل دادن
البته با توجه به بازي هاي بعدي فكر كنم تيمم خيلي بهتر امتياز بگيره
-
دوستان من اسم تیمم رو به TOMCAT تغییر دادم . اگه دیدن یهو TOMCAT اومد بالای جدول تعجب نکنین :31: همون RANGERS سابق هست .
و در ضمن کسر سه امتیاز واسه هر تعویض نامردیه !! من 3 تا بازیکن دارم که فیکس نیست و جانشین هم ندارم الان نمیدونم باید چیکار کنم )):
-
سوئد اگه گل نمیخورد الان 50 امتیازی بودم:19:
-
دمش گرم زلاتان با گلش منو تو هد تو هد برنده کرد :دی
-
ما که 39 به 29 باختیم ...
ولی اشکال نداره ، یه بازیکن جدید خریدم ، تیم رو ببستم برای دور بعد :31:
-
اوه شت : دی
تا قبل از دو بازی امشب، تو Head 2 Head جلو بودما !
همین دو بازی کارو خراب کرد و با چند امتیاز اختلاف باختم :-(
حیف شد ...
حالا مجبورم تلافیش رو سر امیر در بیارم ... : دی
-
خب با همت بچه ها هد تو هد اول رو با نتیجه 40 بر 38 از تیم nameless که اخر نفهمیدیم تیم کدوم یکی از بچه هاست بردیم !
روز اخر روز خوبی بود .. ریبری و زلاتان گل کاشتند و ما رو از 24 امتیاز رسوندند به 40! ... جایگاه نهمی برای شروع خوبه . ما که راضی هستیم :دی
پ ن 1: دوستان به حرف این کمک مربیه گوش ندید . حالش خوب نیست:دی . به من گفت ریبری رو کاپیتان کن از ایبرا بهتره ما هم گفتیم روی چشم . حالا ایبرا از فرانکی امتیاز بیشتری گرفته! :دی
پ ن 2: درباره دور بعد یه توضیح کلی میدید . تعویض که می تونیم بکنیم ؟ بازیکن می تونیم بخریم ؟ کلا چی به چیه؟: