Saeed System عزیز.....خدا خیرت بده...بعد از چند روز یه کم خنده به لبمون اومد.......
ممنون:n16:
Printable View
Saeed System عزیز.....خدا خیرت بده...بعد از چند روز یه کم خنده به لبمون اومد.......
ممنون:n16:
سلام
اینم عکس من
فک کنم مال 4 5 سالگی باشه
شبیه بچه خارجکیا بودم نه؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس جدید
هنوزم خوشگلم؟:n02:
سلام
این جا که کسی منو نمیشناسه، ولی به هر حال منم عکس بچگیام و الانم رو میذارم!
این دوتا مال بچگیامه:
مادرم میگه بچه بودی حرص میخوردم چرا تو بور و کال شدی:n02:
البته الان متاسفانه یا خوشبختانه موهام تقریبا سیاه شده!
و اینم ی عکس از زمان حال:
اینجا گنجنامه است،همدان،عید همین امسال!
بچگیا زشت بودم،الان زشت تر هم شدم:n02:
سلام ودرود
اینم عکس بنده
یاد گذشته ها به خیر خدایا منو برگردون عقب به خودت قسم طاقت این همه توبه شکستونو ندارم ،از همه درد های دنیا بدتر اینه که حتی منو ببری بهشت اما جلوت شرمنده باشم دیگه چی از من باقی میمونه ....
این عکس ما هم برا 5-6 سال پیش هستش
انصافا چه عکس شاهکاری:n02:
دوستان یه عکسم از داداشم میزارم فقط بگین شبیه من هست یا نه؟؟
سلام سلام ( 100% این کلمه رو سروش و مهران تحریف کردن دوستان این مال من بوده اما ما که جلوی کپی رایت رو نمیتونیم بگیریم اینطور نیست 2 برادر گرامی ؟ ):n02:
در اینجور تاپیک ها همیشه در حق پسرا ظلم میشه . یعنی ضریب اشتراک که باید 1 به 1 باشه اینجا 20 به 1 هم نیست:n02:البته یه دونه ضریب مونث اون وسط بود که اونم حذف کرده بودن !:n08:به هر حال همه جا میگن زن = مرد اما کیه که عمل کنه ؟ اینجور جاها قدرت ما مردا ثابت میشه:n09::n02:
چند تا عکس توی برهه های مختلف زمانی میذارم :n02:
اول 4 تا عکس از بچگیا در زوایا و اتفاقات مختلف , نمیدونم مال چند سالگیمه ها:n02: اینا رو از روی عکس عکس گرفتم:n02: ( تمام عکسا هم حجمش 4 5 مگ بود واستون کم کردم فورمت PNG ها هم ممکنه تار باشن ابتدا بعد صاف میشن:n16:)
------------------------------------------------------
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
محتوای مخفی: عکس 4
--------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب 4 تا عکس هم از زمان حال میذارم 19 سالگی میشه:n02:تمام عکسا برای 1 ماه پیشه که رفته بودیم شمال ...
محتوای مخفی: عکس 5
محتوای مخفی: عکس 6
محتوای مخفی: عکس 7
محتوای مخفی: عکس 8
خوب فکر نکنم کسی اندازه من عکس گذاشته باشه یه دفعه:n02:من گذاشتم:n02:چونکه نه واسم مهمه دست کسی باشه نه مهمه کی ببینه کی نبینه نه دخترم که فردا برام حرف دراد و نه عکس نذاشتن رو یه جور کلاس و پرستیژ میدونم !!!:n06:
اینا هم فعلا براش زمان نمیذارم همینجوری میذارم بمونه حالا شاید یه سری اتفاقا پیش بیاد دیگه مجبور باشم این عکسای حال رو بیام ویرایش کنم و حذفش کنم:n16:
همه 1 دونه عکس میذارن میگن تاپیکو زنده کردن و از خاک کشیدن بیرونو ... حالا ما چی بگیم که 8 تا گذاشتیم ؟:n08: