با سلام.من به یه مرحله رسیدم که نوشته FARAZ ..دنبال یک نفر باید بدوم و سریع فرار میکنه میره بالای پشت بام اما من تا میرسم FAILED میزنه!!میشه کمک کنید باید چکار کنم؟
Printable View
با سلام.من به یه مرحله رسیدم که نوشته FARAZ ..دنبال یک نفر باید بدوم و سریع فرار میکنه میره بالای پشت بام اما من تا میرسم FAILED میزنه!!میشه کمک کنید باید چکار کنم؟
همون اول مرحله سریع باید بری دنبالش اونم سریع چون اگه فاصلت باهاش زیاد بشه یا گمش کنی faild میزنه . مسیری که میره رو نباید اشتباه بری .نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی من نمیدونم چطور باید سریع بدوم؟من با کنسول بازی میکنم.طرف زود غیب میشه تا میرسم بالای پله ها failed میشه.امکان داره هم مسیر بعد از پله ها رو بهم بگی هم چطوری سریع بدوم؟»ممنونت میشم
نمیدونم تو کنسول چه دکمه ای بصورت پیش فرض sprint یا همون دویدنه میتونی بری تو تنظیمات بازی نگاه کنی .نقل قول:
مسیرش اینه : اول از پله ها میری بالا یکمی بری جلو میپری پایین میری سمت چپ بعد از یه سکو میری بالا میری جلو میپیچی راست میری رو پشت بوم مستقیم میری تا برسی به آخرین پشت بوم میری پایین . البته اگه بدویی خودت میبینیش که از کجا داره فرار میکنه .
سلام. من مرحله سوم بعد که باید با ماشین بری دنبال یه نفر بعد که میگیرمش آخر مرحله دارم میرم طرف ماشین خودم که فرار کنم. صفحه سیاه میشه بعدش چند نفر با هم حرف میزنند بعد دیگه هیچی نمیاد. (همینطور سیاه میمونه). مشکل از چیه؟ کرکشم از روی سی دی بازی ریختم نمیدونم چه نسخه ایه؟!
عاشق وقتی هستم که دشمنا تو یمن با هم عربی صحبت میکنن و من دخلشونو میارم و همچنین زمانی که صدای کلاشینکف تو کوهستان میپیچه واقعأ آدم از خود بیخود میشه و فقط دوست داره بجنگه:n02:
با سلام
دوستان من اون مرحله ای که میره روی یک ساختمون طبقه بالا و از توی اتاق با sniper آرپیجی زن ها رو باید بزنیم گیر کردم... اونجا که اون 2 تا آرپیجی زن آخر رو باید بزنیم نمیتونم بزنمشون. خیلی فاصله دوره و هر کار میکنم نمیخوره بهش. هزار بار همون مرحله رو رفتم. چیکار کنم؟؟ :n03:
نقل قول:
اونا رو سریع و با دقت بالا باید بزنی شما درست هدف گیری کن میتونی..........
بازی خوبی بود ولی فقط از نظر گرافیک! والا هیچی نداشت
انواع و اقسام کرک هاشم که مشکل داشت
سیوش حتما بدردتون می خوره
این بازی چرا خرابه ... دانلودش کرده بودم تازه نصبش کردم دیدم همون مرحله اول ( shore leave ) سر تفنگ رو به پایینه و اصلا بالا نمیاد که دشمن ها رو بزنم چکار کنم ؟ :n30: