سلام من ميخوام روي سيستمم ويندوز 64 بيتي نصب كنم حالا احتياج به اينترنت سكوريتي دارم شنيدم كسپر اسكاي روي 64 بيتي نصب نميشه درسته اگر نصب نميشه
يك اينترنت سكوريتي سبك كه بتونه روي 64 بيتي هم نصب بشه چي پيشنهاد ميكنيد
سلام من ميخوام روي سيستمم ويندوز 64 بيتي نصب كنم حالا احتياج به اينترنت سكوريتي دارم شنيدم كسپر اسكاي روي 64 بيتي نصب نميشه درسته اگر نصب نميشه
يك اينترنت سكوريتي سبك كه بتونه روي 64 بيتي هم نصب بشه چي پيشنهاد ميكنيد
سلام
من مدتیه می خوام از یه ترکیب رایگان امنیتی استفاده کنم، چون خسته شدم از این که هی دنبال سریال و کرک و ... گشتن.
به نظر شما کدوم ترکیب مناسب تره؟
یه آنتی ویروس و یک فایروال کافیه یا این که آنتی اسپای یا چیز دیگه ای هم باید کنارش باشه؟
اصلا استفاده از این روش بهتره یا همون یک برنامه جامع اینترنت سکیوریتی (از لحاظ امنیت بالا و سرعت و هماهنگ بودن این برنامه ها کنار هم)؟
دوست عزیز کسپر هم روی 32 نصب میشه و هم 64نقل قول:
فقط ستاپش مشترکه و مثل نود نسخه جدا نداره
نصب کن و حالش رو ببر
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ترکیب رایگان : اویرا آنتی ویروس + کومودو فایروالنقل قول:
یه پکیج کامل: KIS 2011
به نظر شما کدام آنتی ویروس در پاک سازی سیستم های آلوده قوی تر است؟؟
به نظر خودم محصولات نورتون
دوست من نورتون خیلی سنگینه!نقل قول:
احتمالا شما نسخه های جدید شرکت سیمانتیک را استفاده نکرده اید،بله نورتون ورژن های قدیمی بسیار سنگین بودند ولی در نسخه های جدید بسیار بهینه تر شده است و در حد آویرا سبک شده است،تجربه شخصی من بودنقل قول:
دوست من نورتون خیلی سنگینه!
به شما پیشنهاد میکنم یک بار نورتون اینترنت سکوریتی 2011 را امتحان کنید:11:
سلام.نقل قول:
از نظر قدرت پاکسازی من Kaspersky، Dr.Web و Norton رو خیلی قبول دارم.
با تاپیک خیلی حال کردم ممنون از دوستانی که نظر میدن.
همه آنتی ویروسا خوبن،بنظر من مهم شناسایی مخربها و به روز بودنشونه.
موفق باشید
من رو کومودو زوم کردم و راضیم ازش .. تنها ایرادش آپدیت شدنشه که بارها شده ارتباط با سرورش قطع شده ..
قبل از کومودو از کاسپرس استفاده میکردم و انصافا باید گفت تنها آنتی ویروسی بوده که جای هیچ شک و شبه ای در امنیت برام باقی نذاشته بود ... یعنی 2 سال تمام سیستمم کوچکترین مشکلی پیدا نکرد ..
نود 32 رو در حال حاضر اصلا قبول ندارم .. برای تست نسخه سکوریتیش رو لپتاپم نصب کردم نا امید کننده بود برام .. به طوری که تو یه ماه بارهای سیستمم ویروسی شد ... 4 سال پیش پای ثابت سیستمم بود اما الان نه ..
آویرا و آواست در گذشته تست کرده بودم ایراداتی داشتند و آنتی ویروسهای کاملا معمولی بودن .. الانو نمیدونم ! مثل اینکه پیشرفتهای خوبی داشتند
بیت دیفندر که به جرات میتونم بگم مذخرف ترین انتی ویروس جهانه که فقط با سیاست شرکتش و تبلیقاتش از همه مهمتر قیمت مناسبش تونسته اسمی در کنه .. به نظرم هر کاربری حتی غیر حرفه ای اگر با آنتی ویروس کار کرده باشه با نصب و تست بیت دیفندر به راحتی متوجه میشه که چقدر ضعف داره !
درباره آپدیت شدن به ارتباط اینترنتی شما خیلی بستگی داره اگه سرویس مناسبی نداشته باشین خوب یه لحظه ارتباط قطع بشه تمومهنقل قول:
ولی این مشکل ممکنه در اپدیت اولیه ایجاد بشه که در آپدیت های بعدی به خاطر کمبودن حجم آپدیت مشکلی نیست
برای اون اپدیت اولیه می تونی خودت از سایتش دانلود کنی