من روی گوشی (Xperia P) وقتی میخوام email بفرستم هیچکدوم از address email هایی که رو yahoomail داشتم نمیبینم
میخواستم بدونم میشه اون لیست آدرسهای yahoomail به گوشی در قسمت email address منتقل بشه ؟؟؟
باتشکر ؛
من روی گوشی (Xperia P) وقتی میخوام email بفرستم هیچکدوم از address email هایی که رو yahoomail داشتم نمیبینم
میخواستم بدونم میشه اون لیست آدرسهای yahoomail به گوشی در قسمت email address منتقل بشه ؟؟؟
باتشکر ؛
اگر یاهو مسنجر صب کردین گزینه سینک کردن کانتتها جود داره.فکر کنم توی تنظیمات باشه.نقل قول:
من گوشیم Xperia P هست و میخواستم تنظیمات contact ها رو تو سرویس yahoomail گوشی ببینم و برای همین اینجا مشکلمو نوشتم دوست عزیز . . .
توی منو ستینگ خود گوشی هم قسمت اکانت میتونید اکانت یاهو رو هم اضافه کنید.
ممنون از اینکه جواب دادین . . .
فقط میخواستم بدونم بدون نصب Yahoo Messenger امکان انتقال آدرس ایمیل ها به گوشی نیست ؟؟؟
این اپدیت 4 چرا نمیاد پس رو سرور سونی :19:
نه دیگه.باید نصب بشه تا بتونه سینک کنه دیگه.نقل قول:
فقط میخواستم بدونم بدون نصب Yahoo Messenger امکان انتقال آدرس ایمیل ها به گوشی نیست ؟؟؟
آپدیت 4 هم واسه مناطق مختلف با تاخیر میاد.بعضی وقتا با update service که چک میکنی زودتر واسش میاد.
سلام دوستان عزیز
من امروز یدونه از این گوشی خریدم, این اولین تجربه ی اندروییدی من هست,زیاد وارد نیستم اگه نکته ای چیزی هست لطف کنید بگید. ممنون
در ضمن حافظه گوشی برام11 گیگ,برای همه اینطوریه؟
یک مرورگر خوب مثل uc یا دلفین بر روی گوشی نصب کنید . چون مرورگر گوشی زیاد روان نیست .نقل قول:
آره یه مقدارش رو سیستم عامل استفاده میکنه یه مقدار هم برنامه هایی که نصب شده روش از روز اول.نقل قول:
در ضمن حافظه گوشی برام11 گیگ,برای همه اینطوریه؟
حافظه گوشی برام11 گیگ,برای همه اینطوریه؟
سلام.نقل قول:
1گیگ برای نصب APPS هست و حدود 13 گیگ برای موزیک و...