چرا عزیز با فلش تولز پاک میشه.اول بک آپ بگیریننقل قول:
چرا عزیز با فلش تولز پاک میشه.اول بک آپ بگیریننقل قول:
سلام
آخرین آپدیت رسمی که واسه این گوشی اومده کدومه ؟
جیلی اومده ؟!
اندروید 4.0.4اخرین اپدیتی بوده که برای این گوشی اومده که امشب خودم با فلش تولز گوشی اپدیتش کردم متاسفانه سونی گفته اپدیت اندروید 4.1برای این گوشی نمیاد:n03:نقل قول:
سلام دوستان
یه سری کلید میانبر واسه ایکسپریا U (شاید روی گوشیهای دیگه هم جواب بده) براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره.
1- volume down + power : گرفتن اسکرين شات از محيط گوشي
2- volume Up + power : سه ثانيه ريستارت کردن گوشي در مواقعي که گوشي هنگ ميکنه و اگه باتري داشته باشه باتريشو در مياريد
3- volume Up + power : نه ثانيه خاموش کردن گوشي که مانند کشيدن باتري عمل ميکنه
4- حالت flash mode : خاموش کردن گوشي، volume down رو نگه داشته و وصل کابل USB به کامپيوتر (چراغ led بالاي گوشي بايد سبز شود)((براي افراد حرفه ايه کساني که نميدوننflash mode چه حالتي است استفاده نکنن))
5- حالت fastboot mode : خاموش کردن گوشي، volume Up رو نگه داشته و وصل کابل USB به کامپيوتر (چراغ led بالاي گوشي بايد آبي شود)((براي افراد حرفه ايه کساني که نميدونن fastboot mode چه حالتي است استفاده نکنن))
6- بردن گوشي به منوي ريکاوري : گوشي رو ريستارت کرده و قبل از روشن شدن نمايشگر کليد volume Up رو بزنيد (فقط در صورت داشتن منوي ريکاوري فعال ميباشد و در غير اين صورت هيچگونه تغيري در روشن شدن گوشي حس نميکنيد)
ایا راهی هست که بشه از اینترنت کامپیوتر از طریق کابل استفاد کرد ؟
گوشی بدردنخود هست نخرید اقا نخر:n24:
بله با استفاده از برنامه Reverse tethering امکان پذیرهنقل قول:
ایا راهی هست که بشه از اینترنت کامپیوتر از طریق کابل استفاد کرد ؟
کاملا با شما هم عقیده امنقل قول:
گوشی بدردنخود هست نخرید اقا نخر
دلیل شما برای نخریدن این گوشی چیه!!!:-oنقل قول:
silverbios from familybios
Xperia team
good luck
کیفیت مضخرف دوربین مخصوصا توی نورکم.آپدیت نشدن به جلی بین.کندبودن با ics.کیفیت بد صدای مکالمه (حداقل توی گوشی من که اینجوری بوده).نقل قول:
خب عزیز مشکل دوربین که با مود سایبرشات ور 4 حل میشهنقل قول:
اپ نشدن رسمی هم که چیزی نیست کوکرهای خوبی دارن رو این گوشی کار میکنن
اون کندبودن در ics هم اگر بخوای میتونید تحمل کنید چون سونی قول اپ های خوبی داده ولی اگرهم نخواستید راه های زیادی هست مثل کرنل و............
در ضمن من تو صدا مشکلی ندارم!!!