این پسره دوباره داره میاد :47::18::41:
میگم از پنجره بندازم بیرون چطوره؟ دور از ادب که نیست؟؟؟؟؟
Printable View
این پسره دوباره داره میاد :47::18::41:
میگم از پنجره بندازم بیرون چطوره؟ دور از ادب که نیست؟؟؟؟؟
کامپیوتر مال شماست و شما حق دارید اجازه بدید یا نه. بنظر من باید بهش بگید که از رفتارش خوشتون نمیاد. اینکه چه جوری بگید بستگی به این داره که چه جور رابطه ای با اون شخص دارید (دوستی ، جدی و...)نقل قول:
حتما شوخی می فرمائید.نقل قول:
به هر حال هر کسی مختار هست که فرهنگ کشور خودش رو ملاک قرار بده یا اگه فرهنگ یه کشور دیگه رو بهتر دید از اون تبعیت کنه.
حالا خوبه ادعای فرهنگ بسیار غنی داریم
احتمالا فایل خرابه دوباره اپ کنید لطفانقل قول:
سلام پدرتون خیلی زرنگ تر از شماست اینو همیشه بدون ؟نقل قول:
راست میگی...به نظر منم پدرامون همیشه از ما جلوتزن...پدری که ما از وجودشیم . مارو به وجود آورده ..یه جوری همیشه دست ما رو می خونه...ولی یه جورایی میشه سر پد رمادر رو کلاه گذاشت....مثلا یه چیزی احتیاج داری که بخرن...باید بهشون محبت کنی..محبت سرشون رو کلاه میزاره....نقل قول:
مثلا می خوای مادرت بهت 10 تومن پول بده...من خودم اینکارو میکنم...یه ظرف می شورم..بعدش جاروبرقی میزنم خونرو بعدش سرامیکارو با دستمال تمیز میکنم زیر مبلارو هم قشنگ جارو میزنم...توالت رو با وایتکس می شورم .....آخرش میگم مامان پول میدی با بچه ها می خوایم شب بریم بیرون
درمیاره 10 تومن میده...ولی وقتی کار نکنم میگه نه نمیدم.....
سر پدرمم اینجوری سیره میمالم...کثلا صبح پامیشه داره صبحونه میخوره منم میرم ظرفهارو می شورم جلوبابام که قشنگ ببینه...مخصوصا وقتی شب قبلش مهمون داشتیم و ظرفها زیاده ...بابام همینجوری 1 ساعت جلو تلوزیون داره تلوزوین میبینه من هم تو آشپزخونه دارم ظرف می شورم...
ااین هی هر 5 مین 1 بار بیه نگاهی به من میکنه تو دلش میگه به چه پسری....خلاصه وقتی ظرفها تموم میشه میرم پیشش میگم بابا یه خرجی داری بدی 5 تومن ...هنوز نگفتم میگه آره ..برو از جیبم بردار..
وگرنه جوری دیگه ای نمیشه سر پدر مادر رو کلاه گذاشت..
بچه ها چطوری میتونم به طرف بفهمونم که غیبت منو پیش کس دیگه ای نکن؟
از غیبت کردن یکی دیگه انتقاد کن جلوش و بگو واقعا نامردیه این کار.اگر مرده بیاد جلوش بگه.اگه یارو انسان باشه دیگه سعی میکنه نکنه!نقل قول:
ببین اصولا ادما یا اصلا غیبت نمیکنند یا یه سره غیبت میکنند یا گاهی غیبت میکنند.اینی که شما میگی نوع دوم هست.کلا شما باید رابطه ات رو باهاش خیلی کم کنی.یا وقتی باهاشی اتو ندی دستش.مثلا از مشکلاتت و... چیزی بهش نگی.اینجوری دست از سرت بر میداره و میره سراغ غیبت کردن از کسی دیگه.نقل قول:
یه سوال از اون کسی که غیبت شما رو پیشش میکنه میاد غیبت اون رو هم به شما بکنه؟اگر اره پس باید بهش بگی که هیچ تمایلی نسبت به شنیدن حرفاش نداری.
یه راه دیگه هم ضایع کردنشه.مثلا بزنی تو روش و بگی شنیدم غیبت منو کردی.شنیدم فلان چیز رو پشت سرم گقتی.این هم موثر هست
اگه با هاش خودمونی هستی خیلی راحت بگو شنیدم غیبت من رو پیش فلانی کردی و اگرم خودمونی نیستی با شوخی و خنده بهش بگو که ناراحت نشه و بعدش خیلی جدی بهش بگو که از این کارت ناراحت شدم و بگو اگر هر حرفی هستش بیا جلو خودم بگو جا اینکه بری پشت سرم غیبت کنی اگه کلا آدم باشه که متوجه میشه و مشکلتون رو حل میکنید اگرم کلا کارش غیبت کردن باشه و شما بعد از اینکه بهش گفتید از این کارش ناراحت هستین و اون بازم به کارش ادامه داد و شما رو ناراحت کردش بهتره که رابطتون رو باهاش کم کنید یا دست از کارش بر میداره که دوباره میتونید باهاش صمیمی تر شید یا به کارش ادامه میده که در اون صورت کلا رابطتون رو باهاش قطع میکنید (وقتی می بینید رفتار کسی ناراحتتون می کنه و بعد از اینکه باهاش در میون گذاشتید بازم به کار خودش ادامه میده چه اصراری هستش برای ادامه این رابطه ؟)نقل قول: