برنامه رو من روی تموم سیستم عامل های ویندوز تست کردم مشکلی نداشته حتما سیستم عاملتون هم آسیب دیده..نقل قول:
خط 7 که اصل کاری هست آره حتما انجام بده ببین فایلهای توی ریکوردر بر میگردن یا نه..
Printable View
برنامه رو من روی تموم سیستم عامل های ویندوز تست کردم مشکلی نداشته حتما سیستم عاملتون هم آسیب دیده..نقل قول:
خط 7 که اصل کاری هست آره حتما انجام بده ببین فایلهای توی ریکوردر بر میگردن یا نه..
.......................
خب این عکسی که من دیدم ، به خاطر اختلال ( گاها سخت افزاری !! ) در رم هستش،
قول میدم به خاطر ویروس نیست.. ازین طور مسایل روی کول دیسکها هم زیاد پیش میاد،
یکبار فرمت بزنین روش دوباره اطلاعات بریزین روش ببینین که سالمه ؟
اینم ورژنی که 64بیتی رو هم ساپورت میکنه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به جای این برنامه میتونید این دستور رو داخل Command prompt ( داخل run بزنین CMD میاد ) اجرا کنید :
کد:
k:
اینتر میزنین
attrib -h -s -a -r *.*
اینتر میزنین
..........................
کد رو نیگاه کنید تصحیح شد..نقل قول:
ریکوردرتون مشکلش ویروسی نیست که کار نمیکنه اینو بهتون قول میدم ، حالا دلیلش رو خودتون پیدا کنید..
یک بار فرمت بزنین روش در صورت امکان، اون فایل ها دیگه درست نمیشن متاسفانه..
درست شد. مرسی
[QUOTE=Dr.Smith;6969464]در اون حالت هم بالا اومدم اولش تصویرش خراب بود اما display setting رو تغییر دادم درست شد. در کل فرقی با حالت نرمال نداشت بازم یک بازی کم حجم رو اجرا کردم و صفحه آبی اومد. مشکل اینه که این موضوع هنگ کردن ها همیشه اتفاق نمی افته گاهی درست سیستم بالا میاد گاهی هم بعد از بالا اومدن تا میرن تو اینترنت اکسپلورر هنگ میکنه و تا چند بار مجبورم ریستارت کنم. 2 تا رم دارم به یکیش مشکوکم حالا تستش میکنم. اما نمیدونم شایدم مشکل ویروسه!!!!!!:13:نقل قول:
[QUOTE=needer;6970929]سلام..نقل قول:
بعد از اینکه مشکل صفحه ی آبی براتون پیش اومد محتویات پوشه ی Windows\minidump رو زیپ کنید و داخل تاپیک پایین بزارین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا از لحاظ سخت افزاری قضیه رو دنبال میکنیم.
موفق باشید..