سلام
می خواستم ببینم عملکرد n55 تو بازیای سنگین مثل بتلفیلد و مترو یا کرایسیس چطوره؟ از نظر حرارت دستگاه چطور/ آیا خنکه؟
باتریش چقدر دووم میاره؟(تو تست ویدئو)
در ضمن آیا با cpu 2670 تو بازار پیدا می شه؟
Printable View
سلام
می خواستم ببینم عملکرد n55 تو بازیای سنگین مثل بتلفیلد و مترو یا کرایسیس چطوره؟ از نظر حرارت دستگاه چطور/ آیا خنکه؟
باتریش چقدر دووم میاره؟(تو تست ویدئو)
در ضمن آیا با cpu 2670 تو بازار پیدا می شه؟
.نقل قول:
.
.
این پنچ مارک گرافیک Geforce GT 555M هستش....یه نگاهی به تقریبا آخراش کنی تست بازی ها رو رو حالت های مختلف زده :
.
.
.
.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
.
.
فعلا با مدل 2670 موجود نیست اما HP موجوده..........فکرکنم Lenovo Y570 هم موجود باشه
خیلی ممنون ولی من نظورم تجربه نصب این بازیا رو لپ تاپ بود یه مثال می زنم کارت گرافیک لپ تاپ من 3200hd هست مدل لپ تاپم ایسر. طبق بنجمارک این سایت لپ تاپ من قادر نیست با این کارت گرافیک resident evill 5 رو حتی تو تنظیمات پایین اجرا کنه در حالی که به راحتی من این بازیو گاهی تو تنظیمات متوسط بازی کردم. به این دلیل منظور من عملکرد خود لپ تاپ بود نه بنچمارک کارت gf gt 555m. در ضمن در مورد داغ کردنش و باتذیشم یه توضیحی بدین ممنون می شمنقل قول:
سلام
من یه مدل ایسوس قیمت کردم که با گارانتی سازگار 1.170.000 و یه آشنا دارم تو پاساژ رضا که گفته با گارانتی مادیران بم میده 1.130.000 حالا به نظر شما چی کار کنم!!!
ممنون
.نقل قول:
.
.
چه مدلب بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کانفیگ دقیق بزن
Asus N53sn-sx026نقل قول:
Ci5 - 8gb ram - Vga 550m 2GB
سلام دوست عزیز من از بازار موبایل ایران هفته پیش n55 رو خریدم ...نقل قول:
قیمت 1500
فول اچ دی نیست و آخرین رزولیشنش 1600.900 هست...
عملکردش فوق العاده است.
من که راضیم ازش ...
اسم مغازه ای که من خریدم دریا کامپوتر بود طبقه اول
در ضمن برای استفاده از گرافیک باید اون رو update کنی.
من pes 12 رو روش اجرا کردم بسیار فوق العاده است
صفحه نماشیش هم عالیه
صداش بهترین صدایی که من از لپ تاپ ها شنیدم...
الان فکر کنم کمی گرون شده باشه...
بالاخره notebookcheck بررسی تخصصی n55 رو گذاشت
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N55SF-S1124V-Notebook.65915.0.html
بلوتوثش نسخه 3 هست ؟
آره نسخه 3 هستشنقل قول: