یعنی میشه اسد و عماد تو این قسمت بزنن جابر و منوچهر رو بکشن و گنج رو نصف نصف تقسیم کنن ؟؟ :31:
خداییش حسرت به دلمون موند یه بار سریالای ایرانی اینجوری تموم شه :41:
Printable View
یعنی میشه اسد و عماد تو این قسمت بزنن جابر و منوچهر رو بکشن و گنج رو نصف نصف تقسیم کنن ؟؟ :31:
خداییش حسرت به دلمون موند یه بار سریالای ایرانی اینجوری تموم شه :41:
مگه قرار نبود قسمتش اخرش امشب باشه چی شد پس؟؟؟
با اینکه اخرش تکراری داره میشه ولی خیلی قشنگ بود این سریال..
احتمالا اون شیر سنگیه زیرش شل میشه میفته رو منوچهر و میمیره..گنج هم به یکی از این سه نفر میرسه اسد عماد یا جابر
پس چرا قسمت اخر را یک شب عقب انداختند؟!
دیشب زیرنویس میکردند امشب قسمت اخر
یعنی خودشون هم نمیدونستند؟!
شاید به خاطر این بوده که قسمت اخرش زمانش زیاد بوده و از اونجایی که دیر پخش شد مجبور شدن دو تیکش کنن :31:
به نظر من آخرش منوچهر انقدر حرص گنج رو میزنه تا اسیر میشه
و گنج هم یا میرسه به دولت و یا گیر هیچگس نمیاد ولی این وسط از بین اسد و جابر یکی شهید میشه
و در آخر هم نتیجه میگیرن که کسی نابرده رنج به ثروت نمیرسه حتی اگر گنجی در میون باشه.دی:31:
ولی در کل با همه ایراداش سریال خوب و سرگرم کننده ای بود
و رفاقت عماد و اسد دوست داشتنی بود....
تنها چيزي كه معلومه اينه كه حتما 2 ازدواج تو اين سريال هست
گنج هم فكر كنم امشب پيدا شد شير ميفته رو سر منوچهر و تو همون چالي كه خودش كند مي ميره بعدش اسد و كژال جابر هم با خواهر اسد مزدوج ميشن
ولي من موندم يه فيلم ايراني ببينم كه عروسي نداشته باشه
از سریالش خوشمان آمد :دی ( از اول ندیدم سریال رو )
تیکه های کمدی جالبی میاره تو کار :دی
اسد پنبه :دی
سر خر :دی
عرضه زیر سوال :دی
طرز حرف زدن اسد خیلی باهاله :دی
ولی یه چیز بود که باید بگم .
این خواهر اسد یه جا بد با مامانش حرف زد و بهش گفت (( تو !!)) به جای شما !!!!
این صحنه ی ترکوندن ماشین ها پشت سرشون هم خیلی مسخره بود همچین کردند که بگن ما هم آره :دی
من میگم اسد شهید میشه:دی
عماد شهید میشه...بدجوری داره نوربالا میزنه....بعدش هم اینکه اگه شهید نشه باید بره زندان :31: پس به نفعشه که شهید بشه
یه جورایی هم بهش میخوره که اسد هم مث باباش تیر بخوره و جانباز بشه ولی شهید نمیشه