مخابرات هم خاله بازی راه انداخته ها. یعنی چی که فلان سرویس رو فقط به دکترا میدن؟ آخه این مسخره بازی ها چیه؟؟؟
حالا من که داداشم دکتره باید چی بگیرم از داداشم برم مخابرات؟ رو یه برگه درخواست اینترنت بنویسم و مهر بزنه کافیه؟؟
Printable View
مخابرات هم خاله بازی راه انداخته ها. یعنی چی که فلان سرویس رو فقط به دکترا میدن؟ آخه این مسخره بازی ها چیه؟؟؟
حالا من که داداشم دکتره باید چی بگیرم از داداشم برم مخابرات؟ رو یه برگه درخواست اینترنت بنویسم و مهر بزنه کافیه؟؟
فکر کنم باید کپی کارت نظام پزشکی رو ببری.چون جعل مهر خیلی راحتتره ولی کارت نهنقل قول:
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
گفتن بعضی ها چون سرعتشون پایین بوده 128 شون رو روی 160 بستن.یعنی این که خودشون هم از سرعت 128 خجالت کشیدن واسه همین 160 میبندننقل قول:
یعنی اینا همه رو اینقدر مثل خودشون خر فرض کردن؟؟؟ یعنی ممکنه کسی به خاطر یک اینترنت پیزوری مهر نظام پزشکی جعل کنه؟؟؟؟نقل قول:
البته از ایا بعید نیست. چون خودشون تو جعل حقیقت خبره هستن. همه را به چشم جاعل میبینند
ایتنا:اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود
[PHP]http://itna.ir/vdcgqn9q.ak9uzmgrrjp4a.rwa.html#list[/PHP]
فناوری اطلاعات:
[PHP]http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5481-fa.html[/PHP]
خبر یه خورده قدیمیه ولی گذاشتم تا کسی هنوز نخوده باشه بره ببینه
ظاهرا کسی حال نکرد جواب منو بده :41:نقل قول:
کانکشن ساختی ؟ مودم رو تنظیم کردی(کانفیگ کردی) ؟نقل قول:
چراق استاتییوس روشنه؟یا ای دی اس ال
بعد 3 روز فعال میکنن.
کانکشن ساختم ، مودم تنظیمه VPI:0 VCI:35 multiplexing:LLCنقل قول:
چراغ استاتیوس نداره مودمم پاور سبز وایرلس کانکت میشه دی اس ال اولش که رون می کنم چشمک میزنه بعد خاموشه ، یعنی مودم تنظیمات دیگه ای هم می خواد ،الان 6 روزم بیستره هنوز وصل نیست 1988 هم زنگ زدم اعلام خرابی هیچ اتفاقی نیوفتاد .
با سلام.آقا ما خطمون فیبر نوریه.میتونیم مسی کنیم؟آیا اصلا میشه فیبر نوری رو به مسی تبدیل کرد؟
بعد من رفتم مخابرات یارو گفت ما میتونیم بدیم فقط.
پس این چطوریه؟اگه قیبر نوری باشه که مخابرات هم قاعدتا نباید بتونه بده.پس جریان چیه؟میشه منو راهنمایی کنین؟مرسی
میگی اول چراغ adsl چشمک زن هست بعد به جای اینکه روشن بمونه خاموش میشه؟نقل قول:
اگه درست مطلب رو رسونده باشم مشکل باید از سمت مخابرات باشه.شما پشت هم 1899 رو بگیر تا با پشتیبانی بتونی ارتباط برقرار کنی