ورژن اصلی نرم افزار این دستگاه را نداری؟نقل قول:
از وقتی آپدیتش کردم اینطوری شده است و میخوام از تایم شیفت هم استفاده کنم، در نتیجه باید نرم افزارش را به دیروز رسانی:31: کنم:40:
ورژن اصلی نرم افزار این دستگاه را نداری؟نقل قول:
از وقتی آپدیتش کردم اینطوری شده است و میخوام از تایم شیفت هم استفاده کنم، در نتیجه باید نرم افزارش را به دیروز رسانی:31: کنم:40:
نه ندارمنقل قول:
برا منم بعد آپدیت اینجوری شد:24:
اگه پیدا کردی بزار مام استفاده کنیم
آقا مال من که کلا ریخته به هم این ویونا ما
یعنی از اول اینطوری بود
چرا من نمی تونم دوتا فرکانس رو همزمان بگیرم
اگه فرکانس 618 فعال باشه نمی تونم فرکانس 634 رو بگیرم و برعکس
حتما باید برم تو تنظیمات سیگنال و قدرت سیگنال رو خاموش و روشن کنم
وقتی خاموش می کنم 618 رو نمی گیرم وقتی روشن می کنم 634 رو نمی تونم بگیرم
یکی خداوکیلی راهنمایی کنه .
اینا به جای خود ...
ضبط هم که نمی تونم بکنم .
دیگه دارم کم کم قید دستگاه رو می زنم به خودم می گم برم یه آنتن ثابت بگیرم بزنم سر پشت بوم تا مشکلم حل بشه ...
این دستگاه واقعا عجب چیز مذخرفیه ...
اگه همچین چیزی وجود خارجی داشت برات همینجا میذارمنقل قول:
شما که احیاناً در دستگاهت را باز نکردی؟
چون این جواب من بود
""با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتی
احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم""
خوب زنگ بزن نمایندگی اش برات حلش بکنهنقل قول:
یا خرابه که باید عوض کنه و یا سالم است که راهنمایید میکنند چکارش کنی
:31:نقل قول:
نه خوشبختانه دست بهش نزدم
اگه گارانتی داره ببر برای سرویس ببخشید من فقط این صفحه رو خوندم ولی فکر کنم مشکل نرم افزاری هست/
با سلام خدمت آقایون محترم shm744 و hamed_mi80
به دلیل یک سوء تفاهم که احتمالاً پیش اومده در صورت امکان سریال دستگاه، آدرس محل خرید و تاریخ خرید خودتون را به لینک زیر بفرستید تا سوء تفاهم احتمالی برطرف بشه.
با تشکرکد:http://forum.p30world.com/private.php?do=newpm&u=733570
سلامنقل قول:
این وضعه منه:
"شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !"
دوستان دستگاه بلوسنس هم HDMi سرطلایی داره . راستی قیمت این کابل به طول 1.8 متری قیمتش 3900 تومن هست(خودم دارم پخش میکنم ) . این قیمت واسه کابل های سرطلایی با لول 1.8 هستش . پس شما دارین گرون می خرین . farzad-t.blogfa.com
اصلا آپدیت هیچ ربطی به تغییرات فرستنده نداره چون دستگاه شما میتونه هرباری که روشن میشه خودشو با فرستده مچ کنه البته اگر این قابیت در فرستنده باشه الان فقط تو تهران هست که فرستنده هاش ردیف شدن اما به مرور کل فرستنده ها این قابلیت رو پشتیبانی میکنند جون تموم فرستنده ها سخت افزار های تقریبا مشابهی دارنده و فقط برد پوششی شون متفاوتهنقل قول: