من EX-720 چهل اینچو بدون گارانتی امروز گرفتم 1400000 هنوز راش ننداختم ...:10:
Printable View
من EX-720 چهل اینچو بدون گارانتی امروز گرفتم 1400000 هنوز راش ننداختم ...:10:
کسی از دوستان کمک به من نمی کندنقل قول:
من نسخه اسیا اقانوسیه را نصب بکنم ایرادی ندارد؟؟
سلام، من این آپدیت رو خیلی وقته نصب کردم و مشکلی هم نداره.
برای اپدیت کردن پس از ان زیپ کردن یه پوشه زرد رنگ میاد اونو همینطوری بریزیم تو فلش یا باز شده اونو ؟؟؟ بعدش به تی وی بزنم وبعدش چی ؟ ممنون میشم از شما :10:
بهتره اول فلش رو فرمت با fat32 کنید بعد کل فولدر آنزیپ شده رو توش بریزید. دقت کنید هیچ فایل یا فولدر دیگه ای کنارش نباشه. بعد که به پورت usb بزنید خود بخود آپدیت شروع می شه و لازم نیست هیچ کار دیگه ای انجام بشه تا وقتی که پیغام update completed میده.
ممنون انجام دادم سیستم بروز شد:11:نقل قول:
باید فلش حاوی فیلم یا کلیپی چیزی یا مثلا بلوری رو بهش وصل کنی اونوقت میبینی که بجز خگزینه خاوش و شبیه سازی شده بستگی به فیلمت دو گزینه دیگم اضافه میشه :10:نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم مثلا ایمیل خودو رو با اینترنتش چک کنم یا وبگردی کنم اینترنتم از طریق کابل ADSL 512KBS بهش وصلع مثل اینکه فقط سایتهایی رو که داره میتونی مرور کنی درسته ؟؟؟:13:
نه. در internet browser گزینه option رو بزن و enter url رو انتخاب کن و سایت مورد نظر تو تایپ کن. فقط اینو بدونین که وضعیت موبایلی سایتهایی که حالت موبایلی دارند رو میاره.
اینو نمی دونستم. حالا اگر بخوایم به صورت معمولی باز بشه تکلیف چیه؟نقل قول:
سلام دوستان ما تا فردا عصر قراره یه 46EX720 اینچ از بانه بخریم
به قیمت 1530 تومن:10:،
همه تی وی ها یه مشکلاتی دارن،
میشه یکی بهم بگه مشکلات این تی وی چیه؟
که اگه مشکلی داره یه مدل دیگه بردارم یا اصلا بیخیال شم فعلا.
پیشاپیش ممنونم، باشه جبران کنیم...:11: