كاشي مي رفت تا دست بعضي ها كه دارند باشگاه رو مي چاپند رو بشه ولي نذاشتند كه بره
Printable View
كاشي مي رفت تا دست بعضي ها كه دارند باشگاه رو مي چاپند رو بشه ولي نذاشتند كه بره
واقعا ارزشش رو داره اینتر نت و تلفن و وقت خودتون رو بخاطر یه تیم ... مصرف کنین؟؟
پروين بهترين مربي است
سلام
خب من هم وارد گود شدم تا با سخنانم شما رو مستفيض كنم!
من فكر ميكنم بيشتر براي مسخره كردن هواداران هست كه پروين برگشت.تا حالا 2-3 بار گفته كه اگه اين باززي رو بباززيم من اين پرثپوليث رو ترك ميكنم(با لهجه خودش نوشتم).البته احتمالا براي بازي با بايرن ميگه اگه اين باززي رو برديم ديگه من رو در اين تيم نميبينيد!!!!
دوستان استقلالی لطفا عدد 6 یادتون باشه در ضمن اینکه در مورد سلطان علی بهتر از سرمربی تیمتون یعنی خاله ریزه سوال کنید
خداييش پروين ديگه بايد بيخيال بشه.
فكرش براي 30-40 سال پيشه.بدرد فوتبال امروز نميخوره :happy: .
صبح بخير عزيزم!!نقل قول:
دوستان استقلالی لطفا عدد 6 یادتون باشه در ضمن اینکه در مورد سلطان علی بهتر از سرمربی تیمتون یعنی خاله ریزه سوال کنید
شما با اين سن كه هنوز كارتون نگاه ميكني چه طوري اوون زمانا يادته؟؟؟؟بعدشم شما بهتره عدد 9 يادتون بمونه!
تیم بزرگی مثل پرسپولیس احتیاج به طرفداران کوچیک نداره !!!نقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
سلامنقل قول:
تیم بزرگی مثل پرسپولیس احتیاج به طرفداران کوچیک نداره !!!
ببخشيد بزرگ طولي منظورتونه يا بزرگ عرضي؟؟؟؟
تيم پرسپوليس پر افتخار ترين تيم ايرانه و مهمترين شخصيتش هم پروينه
هر كي از پروين خوشش نمياد حتما از پرسپوليس هم خوشش نمياد حالا اينكه الان هنوز مربي باشه يا نه يه بحث ديگس
من نميدونم بعضي ها كه ميگن پروين بره همه چيز خوب ميشه يا پروين نحس ميدونن يا فكر ميكنن هر كي بياد جاش معجزه ميكنه!!