از دوستان کسی هست با نصب پچ مشکل اجرا نشدن بازی براش حل شده باشه ؟!
Printable View
دوستان من بازی dirt3 رو راحت با 47 فریم اجرا میکنم روی اخرین تنظیمات
ولی نور خورشید رو به رنگ قرمز نشون میده
یه جورایی اصلا نور خورشیدو نشون نمیده
فقط جاهایی که خورشید میتابه به رنگ قرمز دیده میشن
چیکار کنم
کارت گرافم: ati 5870
موقع نصب پچ ارور میده
failed installing title update
راه حلش چیه؟
شما آخرین ورژن درایور کارت گرافیکت رو نصب کننقل قول:
منم این مشکل رو داشتم حل شد
جالبه هنوز این مشکل واسه بعضی دوستان منجمله خودم هست!چه کنیم آخر؟:(نقل قول:
عزیز من اون مشکل رو از چند نفر کار بلدش پرسیدم میگن مشکل تغییر و دستکاری ستاپ و آتو پلی بازی هست که متأسفانه رو بعضی سیستمها بگیر نگیر داره.
اینم از شانس بد ما..
با سلام
من بازی dirt 3 رو از اینترنت دانلود کردم , این نسخه را : DiRT 3 (2011) LiMiTED EDiTiON PRELOAD-P2P
با winrar اکستراکتش کردم , وقتی روی (dirt 3 (Application و همچنین (dirt 3_game (Application کلیک که میکنم این ارور را میدهد :
the version of this files is not compatible with the version of windows you're running. check your computer's system information to see whether you need an x86 (32) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.
مشکل از کجاست ؟ چه کنم ؟! اصلا کاری میشه کرد ؟!! لطفا کمک کنید ...
ویندوزم هم 7 64bit ...
وقتی هم روش راست کلیک میکنم run as administrator رو میزنم این ارور رو میده :
windows cannot find 'F:\Dirt 3 (2011) Limited edition reload-p2p\dirt 3\dirt3.exe'. Make sure you typed the name correctly,and then try again.
توی بازی dirt 3 چجوری 2نفره میشه بازی کرد؟
یه جایی رفتم نوشت پلیر 2 استارت بزنه(یه چیزی تو همین مایه ها)ولی هرچی با دسته ها استارت زدم..هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد...
دسته ها هم درسته هردو رو امتحان کردم...توی بازیهای دیگه دسته ها مشکلی ندارن...ولی این بازی...
لطفا کمکم کنید...البته نسخه ی فشرده ه.اگه خبر بدی دارین بگین.
b3st1 جان !نقل قول:
من همین الان دارم نسخه BlackBox رو دانلود می کنم.
به نظرت دانلودو ادامه بدم ؟
به نظرت امیدی هست که با نصب این نسخه مشکلمون برطرف بشه؟
آقا ما نمی تونیم سیو کنیم یکی همینجا توضیح بده
دوستان این اپدیت شماره ی 1 بازی که اومده قضیش چیه ؟! چرا اینقد حجمش زیاده :13:494 مگ !!
.
بدرد میخوره ؟! :20:منظورم اینه که ارزش داره دانلود کنم ؟! :31:
نقل قول:
در این آپدیت تغییرات بسیار گسترده ای صورت گرفته است و بسیاری از مشکلاتی که در بازی دیده می شد برطرف شده است. از قبیل این تغییرات می توان به موارد زیر اشاره کرد: اصلاح زمان و آب و هوا در بازی ، رفع مشکل مواجه شدن با صفحه مشکلی در هنگام لودینگ بازی ، جلوگیری از اختلال بازی در هنگام قطع کردن کابل شبکه در محیط بازی ، جلوگیری از اختلال در رانندگی در محیط های شلوغ ، رفع مشکل گرافیکی بازی در هنگام تغییر دادن رزولوشن بازی ، و بسیاری از مشکلاتی که در سرتاسر بازی با آن مواجه بودید.