نقل قول:
دوست عزیز کار موراتی اشتباه نبوده و این مساله (مدال گرفتن رییس باشگاه) عرف و رایجه؛ شما هم مطمئن باش یوفا کارش رو حساب و کتابه و پلاتینی تو رودرباسی گیر نکرده که بهش مدال داده...
در ضمن، مساله اصلی از نظر شما چیه؟...
دوست من عرف اينه كه مثلا 80 درصد يه جامعه يه كار رو انجام بدن نه اينكه دو سه نفر يه كارو انجام بدن تبديل بشه به عرف به اين ميگن استثنا
اصل داستان اومدن ليدرها و آشناهاي كاشاني سر سكوي قهرماني
خداييش سال گذشته يادتونه همين آقا ليدرها رو اورد روي سكو اينام جام رو از بازيكنا گرفتن دور ورزشگاه ميچرخيدن ؟زشت نبود به خدا زماني كه توي ليگ تهران تماشاگرا تا كنار زمين ميومدن نه چيزي به اسم ليدر داشتيم نه اينقدر بينظم بوديم
امسال هم خودش اول اومد روي سكو دارو دسته اش پشت سرش اين مسئله اصليه كه ميشه از كنارش تقريبا به همه چيز پي برد
نقل قول:
(علیرضا خان، فکر کنم که شما سن و سالت بیشتر از منه، پس این چن خطو نزار به حساب بی احترامی من؛ بنده مخلص شما و باقی رفقا هم هستم...)
اين حرفا چيه دوست عزيز اختيار دارين هركسي نظرش رو ميده كه بايد احترامش رو نگه داشت:11:
نقل قول:
هر کی که ندونه اوضاع از چه قراره، اگه بیاد تو این تاپیک فکر می کنه که علی دایی کاپلوئه و پرسپولیس هم این فصل مثل بارسا بازی می کرده و همه جام ها رو درو کرده...
اين مسئله بعديه
اينكه دايي لياقت سرمربيگري پرسپوليس رو داشت؟
لياقت سرمربيگري تيم ملي رو داشت؟
اينكه آيا دايي از دستهاي پشت پرده كمك ميگيره ؟
اينكه دايي تواناييه فني داره؟
همه اينا يه مسئله فوتباليه و يه طرفدار فوتبال حق داره اين سولات رو مطرح كنه هنوز توي اروپا بعضي اوقات بعد از شش ماه يك سال يه مربي رو عوض ميكنن يا اينكه تماشاگرا به وجود يه مربي اعتراض ميكنن
اما به نظر من فعلا مسئله مهمتر توي فوتبال ما وجود و دخالت افراد سياسيه كه با خودشون آفتهاي سياست رو هم به فوتبال اوردن
مثل بزن بهادرها
مثل جريانهاي پشت پرده
مثل راه انداختن مافيا
طبيعيه كه عده اي از خود فوتباليها هم به خاطر منافعشون سراغ اين دست مايه ها ميرن
نقل قول:
این درست که شما از کاشانی خوشتون نمیاد و تو همین چند صفحه بارها اینو بیان کردین؛ (من هم تو این مورد با شما کاملا موافقم)، ولی این که همه ی حرفای دایی رو درست بدونین و کاشانی بدمن ماجرا باشه...
هيچ وقت نگفتم همه حرفاي دايي درسته پستهاي من هستن ديگه
من گفتم رسيدگي به جرائم كاشاني مقدم بر جرائم داييه( هرچند مطمئنا كسي رسيدگي نميكنه )چون اين كاشانيه كه در جايي حضور داره كه نبايد باشه
شايد بگين لازم نيست همه مديران ورزشي باشن
درسته لازم نيست همه مديران ورزشي باشن اما حداقل بايد درسش رو خونده باشن يا اينكه از اين رشته شناخت داشته باشن كاشاني خودش ميگه من فقط سه ساله كه سابقه فوتبالي دارم
بعد هم معمولا تا مديرهاي ورزشي هست اشتباهه كه بريم سراغه مديرهاي غير ورزشي
در فوتبال اروپا هم مديرها غير ورزشي زيادي هست اما اكثرشون يا اينقدر در مسائل ريز تيم دخالت ميكنن يا براي خودشون معاونين فوتبالي دارن يا اينكه 90 درصد كار رو تمام و كمال به عهده سرمربي ميزارن
جالبه كه حتي در اروپا و با اون مديراي باسوادي كه واقعا مديريت رو در تمام سطوح به صورت آكادميك ميخونن وقتي سراغ فوتبال اومدن اشتباهات عجيبي داشتن
با اجازه دوستان رئالي
مگر همين پرز نبود كه تشخيص نداد ماكله له ستون تيمشه و فروختش اين دقيقا مشكل مديريت غير ورزشيها و دخالتشون در مسائل ريز تيمه
نقل قول:
به نظر من کاشانی 2 تا اشتباه بزرگ تو این فصل کرد: یکی آوردن این آقا و دادن تیم دست ایشون... (که من فکر کنم یه بازی باخت-باخت بود...). دومیش هم قبول نکردن استعفای این آقا... (که اونم دادن یه شانس دیگه به یه مربی بازنده بود...)
جداي از همه اين بحثا همين دو دليل شما يعني ضعف مديريت ديگه
من بازم ميگم مسئله اصلي اين فوتبال حضور افراد سياسي در رأس تيمهاست كه اميدوارم يه روزي بياد اينجوري نباشه
نقل قول:
چه تیتر جالبی !
همینم هست واقعا !!
به قول دادکان :
چون اسم دایی از آقایان بزرگتر بود، او را کوبیدند
با این وضعیت ، با این شرایطی که بر علیه کاشانی هست به شخصه فصل بعد باید فاتحه پرسپولیس رو خوند !
در مورد سر مربی به نظر من استیلی نمیشه ! بخاطر جوی که بر علیش درست شده ، اگه استیلی بشه باز هم حرف های دایی درست از آب در میاد ! گر چه این احتمال هم هست که اینقدر این مسئولین گرامی بی خیال هستن که کاری به این قضایا ندارن و کار خودشون رو می کنن ! ( مگه به قضیه انتقال تیم ها توجهی کردن ؟! به خواسته های هوادارن توجه کردن ؟! ==> ابقا شدن جناب کاشانی ! )
واقعا هم
آخر سر كاشاني موند و حوضش
حرفاي دايي در مورد اس ام اس زدن براي بازيكنا و حرف زدن به يه مربيه ديگه كاملا درست بود من فكر ميكنم گفتن اسم درخشان و ابراهيم زاده و مايلي كهن هم رد گم كنيه چون هدف اصلي همون استيليه
من هم خدا خدا ميكنم استيلي نياد چون واقعا بهش علاقه دارم
ميدونم سرنوشتي بهتر از دايي در انتظارش نيست
از همين حالا مشخصه كه بايد با ليدرها كنار بياد كه در طولاني مدت از توان استيلي مثل دايي خارجه
نقل قول:
یه جورایی تصمیم به تضعیف پرسپولیس دارن ! انگار می خوان کاری کنن که این تیم هواداراش رو از دست بده ! قدرتش رو از دست بده ! به نظر من تمامی این اتفاقات یه سناریو از پیش تنظیم شدست و طرفداران قربانیان اون ! شاید می خوان تعادل بین استقلال و پرسپولیس برقرار بشه ! یعنی چی پرسپولیس این همه طرفدار داره ؟
در اينكه از خداشونه تماشاگر كمتري به ورزشگاه بياد كه شكي نيست
همين ساختن چيزي به نام ليدر و قدرت دادن بهشون خودش در جهت پراكنده كردن تماشاگراست
اواخر فصل كه ليدرهاي مورد نظر نبودن كم كم تعداد تماشاگراي بيشتري به آزادي ميومد