64.71.153.58:3128 اینو امتحان کنید . برای من چون وسایل رو نداشتم همون اول ارور می دادنقل قول:
64.71.153.58:3128 اینو امتحان کنید . برای من چون وسایل رو نداشتم همون اول ارور می دادنقل قول:
سلام دوستان
از اونجایی که فکر کردم پشتیبانی سونی ایران درست و حسابی جواب نمیده یک ایمیل به پشتیبانی خاورمیانه اش که فکر کنم دبی باشه زدم . (در مورد مشکل زیرنویس فارسی) این بود جوابش :
Thank you for your time in reaching Sony Gulf contact centre.
We have gone through your e-mail and understand your concern.
Please be informed that the Model do not support external subtitles .
Trust the above clarifies and meets your kind understanding.
Sincerely,
Lovely Dudani
Sony Contact Centre (MEA)
یعنی واقعا سونی خودش رو کشته با این پشتیبانی اش . این دستگاه که زیرنویس srt رو می خونه فقط با زبان ما که یونیکد نیست مشکل داره بعد اومده میگه اصلا هیچ زیرنویسی رو نمی خونه :41::41: حالا یه جواب براش فرستادم + مشکل اینترنت ویدیو ببینم چی میگه :13:
کسی تا حالا در مورد زیرنویس با پشتیبانی تهران صحبت کرده ؟
این ------ رو تست کردم ولی به اینترنت وصل نمیشه!نقل قول:
وصل میشه :20:نقل قول:
من به پشتیبانی تهران سونی هم زنگ زدم در مورد اسکایپ و زیرنویس و چند تا مورد دیگه سوال پرسیدم .
نتیجه : اصلا اپراتور نمی فهمید که من چی میگم و به نظر می رسید هیچ اطلاعاتی در مورد تلویزیون ها نداره :2::2::2::2::2: در بازرگانی ایران رو باید گل گرفت با این پشتیبانی اش :2: یکم از سامسونگ و نوکیا یاد بگیره بد نیست ....
امروز اصفهان هیچ رادیویی نمیگیره شبکه شما هم سیاه قطع قطع شما چه توقعی از ایتن ایران داری؟
یه تر تیب کانالهای دیجیتال رو نمیتون برای دو روز نگه دارن من الان تقریبا هر هفته یه بار دارم تنظیم دیجیتال میکنم خدایی دیگه خسته شدم
دسته گل تعداد کانالهاشون هم که دیگه نگفتنیه یه سرچ بنی 42 تا کانال 1پیدا میکنه که نصفش تکراریه
خوب از این مملکت شما توقع داری که بازرگانیش وارد کننده رو وادار به پشتیبانی کنه
نمی دونم چرااین قدر ما همه چیمون لنگ میزنه
الجی کیفیت نداره خدمات داره
سامی یه روز کیفیت نداره یه روز خدمات
سونی کیفیت داره خدمات نداره
یه روز اینتر نت حجمی میدن یه روز سرعت میدن یه روز سرعت کم میکنن یه روز حجم رو کم میکنن
یعنی به قول شرب المثل قدیمی یه روز قیف نیست یه روز.....
نقل قول:نقل قول:این دفعه چند بار پشت سر هم چک کردم ، وصل شد!نقل قول:
تونستم با Skype تماس تصویری هم برقرار کنم! ولی کیفیتش چندان راضی کننده نبود.------ سرعت رو خیلی میاره پایین!
skype رو تو کدوم قسمت اضافه کرد؟video یا network؟؟نقل قول:
خب حالا که کانکت شد می تونی دنبال یک پر وکسی پرسرعت تر و اگر خیلی کارتون مهمه پر و ک س ی پولی از سایت های معتبر باشی :20:نقل قول:
از کجا میشه یک ------ پر سرعت پیدا کرد؟ ممنون.نقل قول:
Skype با آپدیت قبلی که ورژنش 3.309 بود ، در قسمت Application اضافه شد!نقل قول: