سلام دوستان
آقا من هروقت گرافیک رو کوچک ترین تغییری میدم (یکی از گزینه هارو on میکنم )بازی بسیار رون هست ولی زمین رنگش کرم میشه یک جوری میشه انگاری کامل لود نشده
چیکار کنم
لطفا کمک کنید لطفا
Printable View
سلام دوستان
آقا من هروقت گرافیک رو کوچک ترین تغییری میدم (یکی از گزینه هارو on میکنم )بازی بسیار رون هست ولی زمین رنگش کرم میشه یک جوری میشه انگاری کامل لود نشده
چیکار کنم
لطفا کمک کنید لطفا
سلام به همه عزیزان خداییش عجب بازی ای هست !!!
دوستان گلم کسی به ما یاد میده این SSAO که تو تنظیمات هست چیه و چیکار میکنه؟
بعدشم اگه ممکنه توضیح بدین کدوم یک از بخشهای تنظیمات به CPU مربوط میشه (نه به قدرت کارت گرافیک ، برای آور CPU لازم دارم !!!)
سلام به همه دوستان
دوستایی که مشکل گرافیکی یا افت فریم دارن با آخرین آپدیت درایور گرافیک و پچ Patcher_EFIGS مشکلشون به راحتی حل میشه مثلا درایور گرافیک 270.61 انودیا برای بازیهای dragon age 2 و The Witcher 2 باید برای حداکثر تنظیمات نصب بشه پچ و کراک هم بعد از نصب بازی و ریست کردن کامپیوتر باید نصب شه
من در حالت ultra با 40 fbs در بد ترین حالت ممکن با gtx 470 اون رو کاملا عادی و روان اجرا می کنم بعضی جاها به 115 fbs هم می رسه
سلام بچه ها یه توضیح مختصر برای دوستان عزیز دارم:
1-از ویندوز xp استفاده کنید.
2-ابتدا بازی را نصب کنید بدون اینکه کرک رو کپی کنید فیل patch_efigs روبریزید
3-سپس پچ نسخه 1.1 رو بریزید.
توجه داشته باشید قبل از نصب پچ ها تمامی فایلهایی رو که فرمت dzip دارند از پوشه cookedpc خارج کنید
سلام به دوستان عزیز
بند یک مشکل دارم تو این بازی،شایدم سوال تکرای باشه ولی اگه میدونید راه حل اون رو ممنون میشم بگید!!
من تو کپچر 1 هنگام بازی کردن میپره بیرون بدون دادن ارور یا چیزی؟دلیلش چی هست؟
ممنون!!!!
درود دوستان
من این پچ که تو چند صفحه ی قبل بود رو ریختم و بازی هم اجرا شد ولی نمیتونم تنظیمات گرافیک بازی رو تغییر بدم و روی configurator که کلیک میکنم ارور زیر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید !
بله منم همین مشکل را دارم , لطفا راهنمایی بفرمایید ... , هر چه سریعتر !نقل قول:
این پچ 1و1 هم که گذاشتید مشکل داره که ... ؟! با IDM که دانلودش میکنم روی 99.90% میمونه !! چه کنم ؟!
نقل قول:این پست رو ببینیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6117485&postcount=107
نقل قول:
قبل از اینکه شما بگین دیشب کل این تاپیکو زیر و رو کردم تا به این پست رسیدم و مشکلم حل شد !
ممنون !