دوستان سلام. درمورد این گوشی بایستی بگم تمام گوشیها دارای نقاط قوت وضعف هستند من الان خودم هم اتریکس وهم گالکسی اس تو رادارم یکماه پیش که اتریکس راگرفتم خیلیها گفتند نه بابا گالکسی تو چیزدیگری هست وقتی گالکسی بدستم
رسید دیدم واقعآگوشی خوبی هست ازجهت های مختلف البته اصلیترین گزینه درگوشی برای من سرعت آن است بعد گزینهای
دیگرآمدم یک بازی را روی دوگوشی ریختم تا ازنظرسرعت دانلوددوگوشی را مقایس کنم جالب بود واقعآ توی سرعت گوشی
اتریکس حرف نداره گوشیsensationهم مثل دیگرگوشیها دارای نفاط قوت و ضعف هست دیروزبادوستی که هرموقع گوشی می خواهم به او سفارش می دهم صحبت می کردم می گفت من این گوشی را آوردم گفتم در بار این گوشی بگو ببینم می گویند
چندتامشکل داره گفت آخرکارخانه HTCمیاد گوشی را بدون آزمایشهای مختلف همین جوری توبازاربده درست تونمونهای اولیه چندتا
مشکل دیده شده بودکه تقریبآرفع شده این گوشی خیلی زیبااست وکارآمدواین را می دانی که هیچ گوشی از هم جهت کامل نیست خلاصه غروبی با یکی از اقوام در مورد این گوشی صحبت می کردیم که از من خواست یکی از این گوشی را برایش سفارش
دهم من هم دادم وقرارشد تا جمعه بدستم برسد اگر شد کمی باگوشی کار می کنم ونتیجه رابرای شما بیان خواهم کرد