بهترن برنامه ميكس و مونتاژ و هركاري!
cyberlink powerdirector 5
بهترن برنامه ميكس و مونتاژ و هركاري!
cyberlink powerdirector 5
این می تونه نظر شخصی شما باشه ولی در حقیقت اینطور نیست هر کدام از نرم افزار های تدوین ویژگیهای مخصوص به خود را دارند که اونو در همون جهت از بقیه ممتاز می کنه حالا ممکنه powe director یه خصوصیت داشته باشه که توی دیگر برنامه های تدوین نباشه ولی مطمئنا در premier , edius مزیت های بسیار زیادی وجود داره که در دیگر برنامه ها موجود نیستنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز
اگر واقعا" می خواهید بصورت حرفه ای این کار را ادامه دهید لذا شما بایستی بسمت برنامه های حرفه ای گرایش داشته باشید مانند : پریمیر و ادیوس اما اگردر حد کارهای شخصی و دوستان می خواهی کار انجام دهید با همان برنامه ای که نلمبردید با محیط بسیار اماتوری می توانید کار کنید
در برنامه های حرفه ای سوا از محیط کارایی هایی را در اختیارتان می گزارد که درهیچ یک از برنامه های اپوراتوریتدوین
نخواهید داشت .
با سلام
تشکر فراوان از دوستانی که در زمینه مشکل dvd نظر دادن
و خواش از مهیار جان در زمینه ادیوس 4 ورژن اصلی اگه داری یا در جایی سراغشو داری لطف کن ما رو بی نسیب نذار
سیستم من خیلی قویه کارت کپچر من pinnacle liquide هست با خود liquide هم کار کردم ولی ادیوس بیشتر به درد کارم خورده و کارمو راحت تر کرده
اگه امکان داره ادیوس 4 رو بذار
ممنون
دوست عزیزمنقل قول:
سعی خواهم نمود که برایتان این کار را انجام دهم و مطمئن باش در 2 روز آینده این کار را خواهم نمود
با سلام خدمت دوستان گرامي مخصوصاً آقا مهيار و آقاي كاظمي
دررابطه بابرنامه اديوس پرو تنظيمات اوليه رو فقط توضيح بدين ( كدوم رو انتخاب كنيم بهتره )
از روي عكس بقيه اش بامن . . . چرا نميتونم عكس رو همينجا بزارم ! ! ! قبلاً يبار اينكارو كردم . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان عزیز فایا آموزش ادیوس قسمت اولش را آماده نمودم چگونه باید در سایت قرار دهم
متشکر می شوم کسی جوابگو باشد
موفق باشید
cyberlink powerdirector 5 منظورتون قوی ترین و حرفه ای ترین که نیس ؟
چون این برنامه ها در مقابل پیناکل یا پریمیر .. خیلی ضعیف هستن
دست شما درد نكنه از زحمتي كه ميكشيننقل قول:
ميتونين در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شويد و فايل رو آپلود كنين :rolleye:
و يا اين سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه بهتراز اون يكيه
آقا مهيار پس اين فايل چي شد .نقل قول:
من كه جهت آپلودش راهنمايي كردم ...:blush: