مرسی از جوابتون ولی زبان دستگاه فارسی و انگلیسی نیست
Printable View
مرسی از جوابتون ولی زبان دستگاه فارسی و انگلیسی نیست
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
مرسی از پاسخ کاملتون :)
الان وقتی وصل میشم به allshare حدودا بعضی از قسمتایی ک شیر کردم رو میبینه ( کامل نمیبینه ، برا این قسمت ک هم سوال داشتم با اینکه تمام فولدر موزیک و فیلم و موزیک ویدئو هاردم رو توی برنامه ال شیر به اشتراک گذاشتم ) وقتی میخوام فایل های مختلف رو پخش کنم اررور میده که پشتیبانی نمیکنه فرمت رو در حالی ک فرمتش mp3 avi mp4 mkv ..... هست که مطمئنن تلویزیون قابلیت پخشش رو داره :| :|
قضیه چیه ؟
چیکار باید بکنم ؟ :)
سلام بنده تلویزون سری 8 سامسونگ خریدم که متاسفانه اصلا تو اینترنت نمیره میشه راهنمایی کنید چگونه وصل شم ،مودم رو وصل میشه ولی مینویسه که به مودم وصل شدید ولی به ابنترنت نه ؟ و میگه آی پی تنظیم کنید ؟ چگونه؟
و روش اینترنت تی وی رو چگونه در این تلویزیون فعال کنم ؟ ممنون
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual
و چیزی به نام اینترنت tv نداریم که در قسمت اسمارت هاب تعدادی آپلکیشن هست که بصورت محدود می توانید از تلویزیون و برنامه های اینترنتی استفاده کنید. که با مطالعه منوال تان بطور کاربردی می توانید از آنها بهره ببرید.
سلام
من تمام کار هایی که گفته شده بود را انجام دادم ولی در قسمت منو بعد از اینکه تست شبکه را گرفتم که همه چیز ok بود گزینه internet TV را ندارم البته سری 5 هستش
دوست عزیزنقل قول:
در سری پنج 2012 چیزی به نام اینتر نت tv نداریم بلکه اسم آن اسمارت هاب است و در آن تعدادی آپلکیشنهای و همچنین جستجو اینترنتی وجود دارد.
]مدل تلویزیون من d6920 ... دوستان من مراحل رو مو به مو انجام دادم. فقط اینکه بعد از زدن دکمه های مربوطه برای وارد شدن به حالت hotel mode وقتی وارد میشه
نوشته hospitality mode !!!! قضیه چیه ؟؟؟ تو قسمت control>sub option هم وقتی میرم اصلاً >info link country نیست که بتونم به
استرالیا تغییرش بدم !!!
ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه کنم ؟؟؟ ممنون میشم
اين امکانات در مدلهای اسمارت وجود دارند
تلوزيون شما از نوع شرکتی ميباشد که دارای گارانتی هست که اين منو توسط شرکت حذف گرديده
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه hotel mode فرق با hospitality mode ندارد این اسامی در ورژن های متفاوت نام گذاری شدن در ضمن بی خود خودتان را به درد سر نیاندازید اصلا چیزی به نام اینترنت TV ای که مدنظر شماست وجود ندارد . در آن یک سری آپلگیشنهای موجود است که بصورت محدود می توانید از آن استفاده کنید و در ورژنهای بالاتر جستجوگر اینترنتی و دیگر هیچ