سلام...میشه یه توضیح بدین واسم:
وقتی چوهر تموم شد باید دویاره کارتریح یخرم ؟؟؟این گه توصیخ دادین گه حوهر میریزین هزینش کمتر میشه ؟؟؟
Printable View
سلام...میشه یه توضیح بدین واسم:
وقتی چوهر تموم شد باید دویاره کارتریح یخرم ؟؟؟این گه توصیخ دادین گه حوهر میریزین هزینش کمتر میشه ؟؟؟
اگه کارتریج جوهر افشان باشه دوحالت داره اگه کارتریج چیپ داره اول باید ریستش کنید سپس چوهر بریزین روش ولی اگه کارتیج چیپ نداشت باید یه کارتریج دیگه بخرین و نمیشه شارژ کردنقل قول:
نقل قول:
مرسی ی بابت توضیحت...یه سوال دیگه اگه نو بخرم با اگه شارز کنم اختلاف قیمتش جقدره؟؟؟از کجا باید بفهمم پرینتری که میخوام بخرم کارتریجش چیپ داره یا نه؟؟؟
Canon Pixma MG5140 داره چیپ؟
تو جوهر افشان ها دونوع مدل داریم یکی ارتعاشی هست که کارتریج از هد جداست و یک مدل حرارتینقل قول:
که کارتریج و هد با همدیگن در نوع دوم چیپ هد و کارتریج مجتمع شده و نیاز به ریست نیست
ولی در نوع اول دو حالت داره کارتیج رو که از حامل کارتریج دربیارید معلومه کنارش یک چیز سیاه رنگ هست
که پایه های نقره های داره روش اگه اینطوری باشه اول باید با ریستور اون چیپ رو ریست کنید و بعد داخل کارتریج جوهر بریزید ولی اگه چیپی روش پیدا نکردید کارتریج از نوع فرکانسی هست و دیگه قابل شارز نیست
و باید یه کارتریج دیگه بگیرید
یه عکس از کارتریجتون از همه جهت بگیرید بزارید اینجا
بار ارز سلام دوباره بردوستان:11:
یه سوال:question::question::question::question::q uestion:
کارتریج 920 hp هم چیپ داره :question: و باید ریست بشه :question:
نهhp ها معمولا کارتریجاشون از نوع حرارتی هست و نیاز به ریست شدن چیپ ندارهنقل قول:
مرسی بابت توصیحاتت اما من هنوز نخریدم و دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم...بازم مرسی ی ینقل قول:
بله جوهر افشان اگه خواستید بگیرید hp بگیرید چون دیرتر سوراخ های نازلش بسته میشهنقل قول:
سلام خسته نباشید خداخیرتون بده چندتاسوال داشتم جواب بدیدممنون میشم خدااموات شماروبیامرزه من یه پرینتر hp c3183 دارم جدیدا کارتریجشوشارژکردم امارنگهاشوجابجاچاپ میکنه یعنی آبیرو سبز و سبزو آبی چاپ میکنه و همینطور زرد و قرمزچاپ میکنه ومشکیروسبزسیرچاپ میکنه ولی وقتی سیاه وسفیدچاپ میکنم درست چاپ میکنه دیگه مشکیروسبزچاپ نمیکنه البته فقط حالت سیاه سفیدش اینطوریه ولی رنگیش رنگهاروجابجاومشکیرم سبزچاپ میکنه سوال دیگه اینکه پرینترمن hp c3183 است اما درایورونرم افزارش c3100 است میخواستم بدونم این اشکال نداره اگه جواب بدید دعاتون میکنم
920 راحت شارژ میشه شارژ بکنید .نقل قول:
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
کانن 5140 چیپ دارن و هد روی دستگاست.نقل قول: