نقل قول:چرا این دو تا نقد شبیه همن ؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:چرا این دو تا نقد شبیه همن ؟نقل قول:
بعد واقعا بگن PC همش Piracy اون از Gears Of War Judgement اینم از این بعد یه سری بازی خوب رو ما به خاطر اون بحث از دست می دیم و نسخه PS3 هم همین چهار پنج ساعت پیش لیک شد و الان رو سایتهاست در حالی چهار روز به عرضه رسمی بازی مونده خبری از نسخه PC نیست ولی بقیه نسخه ها همه لیک شدن.
برا اینکه یکیشون از رو اون یکی کپی کرده..............:n09:نقل قول:
چرا این دو تا نقد شبیه همن ؟
+
اگه میشد لباس های لارا رو عوض کرد(یا توی بازی خودشون عوض بشن)بیشتر خوشحال میشدم...............
+
درسته که بازی ها زودتر برای کنسول ها لیک میشن،ولی باید اینم مد نظر داشت که برای اجرای بازی های کپی و غیر اورجینال روی کنسول،کنسول باید هـک(یا همون کپی خور/فلش) بشه هر کسی نمیتونه این کار رو انجام بده در حالی که برای اجرای بازی های لیک شده PC تنها کافیه یه فایل کرک رو توی پوشه بازی کپی کنیم تا بازی اجرا بشه........نقل قول:
بعد واقعا بگن PC همش Piracy اون از Gears Of War Judgement اینم از این بعد یه سری بازی خوب رو ما به خاطر اون بحث از دست می دیم و نسخه PS3 هم همین چهار پنج ساعت پیش لیک شد و الان رو سایتهاست در حالی چهار روز به عرضه رسمی بازی مونده خبری از نسخه PC نیست ولی بقیه نسخه ها همه لیک شدن.
به نظرم منظورش اینه که قسمتی از نقد قبلی رو کاملا تایید میکنه و هم نظر هسشنقل قول:
فک کنم ازین به بعد هرکسی نظری داشته باشه جمله ی اغازینش این میشه :
من Uncharted رو بازی نکردم و ....
من Uncharted رو بازی کردم و ...
:n02:
جالا محسن(CRIS Joon CR7) اومد یه مقدار از پست منو کپی کرد،دلیل نمیشه سوژش کنید که :|
+
یکی از موارد بازی که خیلی نظر منو جلب کرده تعداد سلاح ها هست.کلا 4 تا سلاح میگیریم تو بازی(تیرکمون،مسلسل،شاتگان و یه کلت) ولی نمیدونم چرا این موضوع برام تبدیل به یکی از جذابیت های بازی شده!سیستم آپگرید کردن سلاح ها هم خیلی خوب وکارآمد هست.
کلا از نظر مبارزات به نظرم بازی خیلی عالی عمل کرده،نمیدونم چرا بعضی از دوستان توی بقیه فروم ها از این بخش ایراد میگیرن.
ابزار های لارا و نحوه استفاده از اون ها هم خیلی خوب کار شده.
از نظر هوش مصنوعی هم انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه!مثلا یه بار پشت کاور بودم و وقتی تیرم تموم شد یکی از دشمن ها گفت :"She's reloading!" و بعدش به طرفم حمله کردن!
یا وقتی با گرگ ها مبارزه میکردم یکی از گرگ ها فرار کرد و بعد چند ثانیه از پشتم در اومد و بهم حمله کرد!واکنش دشمن ها هم به تیراندازی ها،تغیرر موقعیت دادن و .... خیلی خوب هستش.
+
در مورد صدا گزاری هم قبلا دوستان توضیح دادن و چیزی برای گفتن باقی نمیمونه.
بدون شک بهترین بازی 2013 هست تا الان..............
دمت گرم خیالم بابت AI راحت شد !نقل قول:
از نظر هوش مصنوعی هم انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه!مثلا یه بار پشت کاور بودم و وقتی تیرم تموم شد یکی از دشمن ها گفت :"She's reloading!" و بعدش به طرفم حمله کردن!
+
حالا ایرادی هم دیده شده به نظرتون ؟
عه علی من کپی کردم یا خودت!؟:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی هم خوبه یکه یکه..
بازی ادونچر نباید هم بیشتر از این داشته باشه ، COD که نیست : دی
منظورت از مسلسل Assault Rifle ـه یا ماشین گان ... ؟؟؟
BTW بیچاره اصلا نمیتونه Machine Gun بگیره دستش :n02:
من Uncharted رو بازی کردم :n02:نقل قول:
یه لیستی دارم از بازی هایی که آخرش نفهمیدم مردم از چیه اینا خوششون اومده و چرا انقدر طرفدار دارن، Uncharted هم توی اون لیسته (بهتره بگم این بازی ها رو هیچ وقت نتونستم درک کنم)
اما این بازی TR واقعا جالب و قشنگه، همینجوری اتفاقی از پایتخت رد میشدم گفتم اینو بگیرم، پشیمون نیستم الآن.