دوست عزیز از کجا باید بفهمیم ورژن HDMI لب تاب چنده ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز از کجا باید بفهمیم ورژن HDMI لب تاب چنده ؟نقل قول:
اولا تعداد خیلی کمی از لپ تاپ های داخل ایران در حال حاضر این ورژن را دارند. معمولا در سایتهای اصلی لپ تاپ و در تبلیغات به این موضوع بصورت مستقیم و یا با عنوان قابلیت پخش 3D اشاره می شود.نقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا لب تاپ من بلو-ری هم داره
نقل قول:یه نفر جواب بده لطفا:19:نقل قول:
دوست عزیز سری hx800 و ex720 هر دو پنل 200 هرتز دارن ولی پنل hx800 کیفیت بمراتب بهتری داره مخصوصا در نمایش عمق رنگ مشکینقل قول:
تا مبلغ 1300 میخوام از بانه خرید کنم
40 اینچ باشه.
امکاناتش بروز باشه."گیرنده دیجیتال + اینترنت + سه بعدی"
بین مدل های nx و exو Hx گیر کردم.
لطفا بهترین و به صرفه ترین ال ای دی رو معرفی کنید.
دوستان من بین ex500 و cx520 موندم.کنتراستشون چنده؟motion flow هم واسم مهمه،واسه اینا چنده؟بعد فرقی بین 46ex500 با ex500 هستش؟لطفا سریع کمک کنید که سفارش بدم فردا از بانه واسم بیارن
سلام.
چرا بچه های انجمن تازگی فعالیتشون کم شده؟:37:
نکنه دوستان همگی تعطیلات رفتن بانه خرید؟:26:
1)دوستان لطف کنن بگن آیا کسی از Banemarket یا Banevitrin خرید کرده یا نه ؟ به نظر شما میشه به جنس کالا های ارسالی اعتماد کرد؟
2)یه سوال دیگه جه جوری میشه چک کرد تلویزون 40NX720 چقدر کار کرده(منو مخفی)؟
...............................................ب تشکر از پاسخ شما :35:.............................................. ..........
سلام.نقل قول:
1) من بتازگی از Behvitrin یه ال ای دی سونی سری HX925 خریدم.از Banemarket خوشم نیومد جون به دروغ گفت که پایه ریلی همراه تی وی های سونی سال 2011 به بانه نیومده و همراه تی وی نیست در صورتیکه وقتی با Behvitrin صحبت کردم بدون اینکه من چیزی بگم ، خودش گفت که همراهش پایه ریلی هم هست!!!
نمیتونم بگم که میشه به کالا های ارسالی اعتماد کرد یا نه ، هرچند که شما هنگام تحویل دستگاه رو تست میکنید.ولی اختلاف قیمت با تی وی با گارانتی و نبود مدل های 2011 سونی با گارانتی منو مجبور کرد که از بانه سفارش بدم!
2) خودم هنوز وقت نکردم که منوی مخفی رو تست کنم ولی دوستانی که تست کردن ، گفتن که ساعت کارکرد رو نشون نمیده!
دوستان من بین ex500 و cx520 موندم.کنتراستشون چنده؟motion flow هم واسم مهمه،واسه اینا چنده؟بعد فرقی بین 46ex500 با cx500 هستش؟لطفا کمک کنید