نقل قول:
باتری سری F فقط یک ساعت پاسخ گو هست ! 3:50 رو از کجا آوردین ؟ مگر حالت stand by!!!!!
در خود سایت سونی هم به این موضوع اشاره شده.
فن هم فکر نکنم 3 تا باشه سری اول رو که دیدم دو تا بود ، اصلا 3 تا بی معنی میشه!!!
اما در هر صورت خنک هست
Printable View
نقل قول:
باتری سری F فقط یک ساعت پاسخ گو هست ! 3:50 رو از کجا آوردین ؟ مگر حالت stand by!!!!!
در خود سایت سونی هم به این موضوع اشاره شده.
فن هم فکر نکنم 3 تا باشه سری اول رو که دیدم دو تا بود ، اصلا 3 تا بی معنی میشه!!!
اما در هر صورت خنک هست
والا بهم گفتن تا 3 ساعت راحت جواب میده توی تست اینجوری بوده راستی چرا باطری های لپ تاپ های جدید اینقدر ضعیفه باطری خوب فقط دل ایکس پی اس دیدم همین!!!
کدوم از اینا بهتره؟
و چرا این 2 مدل سونی نزدیک 100 هزار تومان تفاوت قیمت داره؟؟ به نظرت کدوم بهتره نظرم روی f137 fX سونی هست شما چی؟
سونی f136fx
سونی f137fx
دل xps l501
اچ پی dv6 3000
اچ پی dv6 3141 tx
HP ENVY 15 User Guide
[HTML]http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01952287.pdf[/HTML]
ما که همینطوری به داغ کردنش شک داشتیم. باطری 6 سلولیشم که کفاف نمیکنه. مجبوریم یه باطری 9 سلولی بهش اظافه کنیم اینجوری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطری دوم هم که میزنه اون چهارتا سوراخ که داشت زیرش رو پر میکنه.
تو این حالت حتما داغ میکنه.
اینطور نیست؟ به نظرم حرف دوستی که گفته این مدل رو با تمام تجهیزاتش گرفته درست میاد(اگه با باطری اضافه گرفته باشه(آدم یاد ساندویچ با نون اضافه میوفته :31:))
حتی دیگه کول پد هم جواب نمیده. چون دیگه منفذی باقی نمیمونه که هوارو بکشه بیرون(غیر از کنارش که ربطی به کول پد نداره)
شاید هم اینا که گفتم همش تئوریه؟؟؟!!!!
دوستان نظر بدن چون من اگه بخوام بگیرم حتما باید با نون اضافه بگیرم وگرنه سیر نمیشم.:33:
منظورتون از نوت پد چیه؟؟ نکنه کول پده؟ :31:
نقل قول:
:whistle::whistle::25::12:
این انوی الان جدیدترین مدل اچ پی هست؟
تو تهران کدوم فروشگاه ها دارند؟
بالاخره یو اس بی 3 داره یا نه؟اگه داره از کجا بفهمیم؟
توی device manager نوشته 2 تا usb3 داره.
امروز یکی از اقوام تو پاساژ پایتخت فروشگاه پاسارگاد بوده یارو بهش گفته انوی 15 یو اس بی 3 نداره.حالا سوال من اینه که امکان داره مدل دیگه ای از این لپ تاپ وجود داشته باشه که با یو اس بی 3 به فروش میرسه یا کلاً یک مدل بیشتر نیست.
خواهشاً یک راهنمایی کلی کنید.من میخوام این لپ تاپ رو بخرم.شانسمون مثل اینکه فعلاً تو تهران پیدا نمیشه.
کسی سراغ داره از کجا بگیرم؟
موقع خرید بجز سالم بودن دستگاه مورد دیگه ای هست که من حواسم بهش باشه چک کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
عزیز فکر کنم بهتر هست در این تاپیک این سوال رو مطرح نکنی چون با عنوان تاپیک نمی خونه
F137 که 2 گیگ رم بیشتر داره و 100تومان اختلاف
از بین این همه که نوشتی مدل F136 FG رو پیشنهاد می کنم که FULL HD هم هست
با گارانتی رهجو هم عرضه میشه
بله دوست عزیز ,2 مدل از این لپ تاپ هست ,یکیش envy 15 1104tx که usb3 نداره و با cpu 720 qm کار میکنهنقل قول:
یکی هم envy 15 1104tx WF591PA که usb 3 داره و با cpu 820 qm کار میکنه
و کاملا مشخصه که این ارتقا به دلیل کم آوردن cpu و داغ کردن ,بدشم اینا که دیدن دارن سی پی یو اینو ارتقا میدن ,چرا usb رو 3 نکنن
در مورد این که از کجا بخری ,منم موندم .
اگه دوستان جای خوبی رو میشناسن به ما هم بگن ,لطفا.
موقع خرید بگو که میخوام تک چسب باشه ,یعنی اینکه قوطیش باز نشده باشه .
معمولا میگن باز میکنیم lable بزنیم یا تستش کنیم و...
باور نکن و تک برچسب بگیر.