من از اون انجمن هم خرید کردم هم فروش....خیلی معتبره:20:
من از اون انجمن هم خرید کردم هم فروش....خیلی معتبره:20:
سلام دوستاننقل قول:
تو بررسی هایی که من دیدم گفته شده که صفحه نمایشش اونقدری که تبلیغشو میکنن خوب نیست
البته منظورم در مقایسه با super amoled و retina هست و زاویه دیدو و کنتراستش کمتره هرچند بازم در حد خودش خیلی خوبه:27:
مورد بعدی اینکه من نمیدونم چرا همه جا این گوشی رو با داشتن پردازنده 2 هسته بر پایه cortex a9 رو با گوشی های تک پردازنده cortex a8 مقایسه میکنن این قیاس درست نیست چون اگه از تک هسته ای ها با طراحی یک پله پایین تر جلو بیفته که کار چندان مهمی نکرده اونو باید با گوشی تو رده خودش مقایسه کرد مثل nexus s نه با nexus one و :41:galaxy s
در ضمن چطور میگید تا چند ماه دیگه براش رقیب پیدا نمیشه؟
galaxy s2 با پردازنده 2 هسته ای و فرکانس 1.2 گیگا هرتز تا چند وقت دیگه در خدمت شماست:31:
اگه اپتیموس دو را دستکاری کنن و یه لنز اشنایدر کروزناخ با یه کاور مشت بذارن براش عالی میشه.
optimus 2x VS galagsy s2
بنچمارک ال جی با رام 2.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گالاکسی با رام 2.3 !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم بیاین بگین Mali-400MP GPU از Tegra 2 قویتره :27:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_vs_lg_optimus_2x-review-585p5.php
بیخیال این سامسونگیا!!! با این دروغشون که گلکسی تب باریک تر از آیپد 2ـــه... آپتیمس 2ایکس قوووورتش میده این مردک سوسک گلکسی اس 2 رو :دی
ارزش نداره جواب بدم !چون حداقل متن رو نخوندید.:31:
فقط محض اطلاع قسمت هایی که تو متن اشارره نشده:
تست quadrant ملاک قدرت گوشی نیست ! همین الان گلکسی اس با quadrant 1400 از 2200 سریعتره ! ...
دوم اینکه cortex a-9 در 2.3 و 2.2 نتیجه بنچمارک quadrant تغییر نمیکنه ! فقط این ! cortex a-8 هست که تغییر میکنه !...
و سوم هم در تست واقعی برازور .. فیلمش هم تو gsm arena موجوده !...
exynos سریعتر و قویتر بود !
بقیه مسائل هم که اشاره نکردم زحمت بدید بخونید متنو بعد یه چیزی بگید که 10 دقیقه بعدش عکسش در نیاد حداقل از خود منبع.
بچه ها من تا دیروز تصمیمو گرفته بودم که lg optimus 2x روبخرم ولی دیشب وقتی بررسی optimus 2x VS galaxy sII رو دیدم نظرم عوض شد چون:
1-دو تا ویدیوی 1080p دو گوشی رو دانلود کردم:انصافا مال سامسونگ خیلی بهتره.1080p lg فقط یک شوخیه.رنگ ها تو سامسونگ خیلی زنده تر و در تصویر سریع تره.
2-من فکر میکردم tegra2 خیلی قوی تر از پلت فروم سامسونگه ولی تو تست دیدم که زیاد با هم فرق ندارن.البته gpu الجی هنوزم بهترینه.
3-عکسای galaxy s II یکم از optimus 2x بهتره.
4-از همه ی همه مهمتر نمایشگراشونه که با اون عکسایی که gsm arean گذاشته از زاویه که من کلا همونجا از lg دل کندم :41:
5-سرعت بروزر هاشونم که معلوم بود galaxy sII بهتره.
6-قیمت galaxy sII احتمالا خیلی بالایه.ولی قیمت optimus خوبه.الان که 800 تومنه حتما تا 700 پایین میاد.مخصوصا وقتی galaxy II بیاد.
یک تو ضیح بدم که من اصلا آدم متعصبی رو هیچ شرکتی نیستم و اگر فردا یک گوشی بیاد که از galaxy sII بهتر باشه میرم اونو میخرم.تا دیروز میخواستم optimus بخرم ولی .....:5:
این عکس خیلی مشکوکه...:-؟
دیگه IPS اینطوری نیست که...:دی
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
اینم مقایسه وب گوشی....
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Y9ALrLtDnM
آقا به جون خودم اطلاعات نداری کاریت نداریم چیز الکی نگی هانقل قول:
دوم اینکه cortex a-9 در 2.3 و 2.2 نتیجه بنچمارک quadrant تغییر نمیکنه ! فقط این ! cortex a-8 هست که تغییر میکنه !...
ای بابا
اینم تست 2.3.3 کوک شده برای گوشی
.
منم موندم این تصویرایی که gsm arena گذاشته از دید در زاویه چه جوریه!:18:
آخه تو رویوهای قبلیش هیچوقت این جوری ips رو نشون نداده بود!:13:
اینا که خیلی ضایست.:37:
نقل قول:
:18:
عزیز من وقتی گفته میشه 2.2 با 2.3 برای cortex a-9 فرقی نمیکنه ! یعنی در بنچمارک تاثیری نمیزاره ! ... اگر با این دستکاری ها تونستن با 2.3.3 این بنچمارکو بگیرن با 2.2 هم میتونن !
در واقع این cortex a-8 هست ! که تنها در 2.2 بدلیل پرفرمنس 5 برابری jit در quadrant تستش متفاوت میشه !
بقیه پردازنده ها از جمله ... cortex A-9 , snapdragon بنچ 2.2 با 2.3 تاثیری نداره !( چون این پرفرمنس رو در 2.2 گرفتن)
اینکه رام سیانوژن ریختن بنچ بالاتر گرفتن با دستکاری ...
خوب نکسوس اس هم تونستن با دستکاری به این عدد برسن
بدون تست 3D
اگه میخوای مطمئن بشی درسته یا نه ! برو این سایت ! ببین اولین گوشی کدوم هستش با دستکاری !:46:..
اینم گلکسی اس i9000 با کلاک 1 گیگاهرتز و فعال کردن jit و لگ فیکس ! (پرفرمنس 5 برابری )نقل قول:
کد:http://smartphonebenchmarks.com/
برای تست هم هر کس یکه فکر میکنه الکی هست اینکارو بکنه !
نقل قول:
فقط بگم که build.prop رو دستکاری کردم
هدفم از این گذاشتن این بنچمارک ها اینه که نشون بدم این ارقام نمیتونن همیشه معیار باشن مخصوصا برای جینجربرد .... از لحاظ سرعت هیچ فرقی با وقتی که بنچمارک بدون لگفیکس بین 950-1100 بود احساس نمیکنم
فایل مربوطهنقل قول:
فایل build.prop رو که تو مسیر /system هست با این فایل جدید جایگزین کردم (به نظرم مشکلاتی که ایجاد میشه ارزش این چیز رو نداره) مثلا usb debugging وقتی که فعال هست و به pc وصل میکنم مموری داخلی رو برای من نشون نمیده و باید توی حالت samsung kies بذارم تا مموری داخلی رو ببینم و ...
اگه مایل بودید فایل زیر رو به مسیر /system بفرستید ولی من توصیه نمیکنم چون فرقی تو سرعت ندیدم :
این هم دیگه برای اینکه حرفی باقی نمونه ! بعد از فعال شدن jitنقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/112061102/71bd935/build.prop.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست 3d هم گرفته نشده ! گرفته بشه بنچمارک بالاتر میره