دوستان بعد از اپدیت امروز جنیوننش از دست رفته و چه جوری باید با این کرک کار کنم؟نقل قول:
Printable View
دوستان بعد از اپدیت امروز جنیوننش از دست رفته و چه جوری باید با این کرک کار کنم؟نقل قول:
نقل قول:QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
سلامنقل قول:
توضیحات در پست اول
دوستان این کرک ها کار نمیکنه من چی کار کنم؟
تو بیشتر موارد Remove wat جواب میده,یه بار هم این رو تستش کنید.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/JgXJNVE1/RemoveWAT.html
سلام دوستان من ویندوزم رو عوض کردم حالا میخوام اپدیت کنم
ولی هر چی تو لیست اپدیت میگردم این اپدیت kb971033 رو پیدا نمیکنم که بخوام هاید کنم
تو هیچ کدوم از لستها نیست نه تو important و optional
تو اپدین شده ها هم نگاه کردم ببینم اپدیت نشده باشه ولی اونجا هم نبود
تو قسمت هاید شده ها هم دیدم بازم نبود
حالا چه کنم ؟
سلام خدمت دوستان...
من به کمک راهنمایی شما تونستم بعد از کلی کلنجار رفتن ویندوز رو اکتیو کنم.
ولی یه مشکلی هست اینه که من تو یه تایپک دیدم که میشه ویندوز سون رو با دانلود یک پک که سرویس پک 1 سون بود دانلود کرد و آپدیت آذیت نکنه.منم دانلودش کردم که انگار لینکش از خوده ماکروسافته ولی رو 47% دیگه دانلود نمیکنه.علتش چیه؟
چون حجمش زیاد بود میگما چون 520 مگ هست و نصفش دانلود کرده.چیکار میتنم کنم.؟
لطفا کمک کنید
دانلود کرک جدید برای ویندوز ۷ با Windows 7 Loader v1.9.7
کد:http://hotfile.com/dl/106510393/31bd05a/Windows.7.Loader.v1.9.7www.RahatDownload.Com.zip.html
پسوورد:موفق باشید:11:کد:www.rahatdownload.com
بعد اگه من این شماره سریال ها رو وارد کنم ویندوز اکتیو میشه و اگه جلوی آپدیت رو بگیرم؟نقل قول:
بله اکتیو میشه ولی دقیقا مثل لایسنس آنتی ویروسها بعد از یک مدت شناسایی میشه و غیر فعال میشه مگر اینکه خیلی خوش شانس باشید.نقل قول:
بعد اگه من این شماره سریال ها رو وارد کنم ویندوز اکتیو میشه و اگه جلوی آپدیت رو بگیرم؟
سلام؛
من وقتی ویندوز سون رو نصب کردم خودش اتوماتیک کرکش رو هم نصب کرد، این شد که بدون مشکل ازش استفاده می کردم، تا اینکه امروز آپدیت SP1 رو دانلود کردم و ویندوزم به SP1 ارتقا پیدا کرد ولی کرک رو شناسایی کرد و الآن ویندوزم فعالسازی می خواد.
کرک هایی که تو پست اول و این تاپیک گذاشتید هیچ کدوم فکر نکنم رو سرویس پک 1 جواب بدن. جواب می دن!؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.