چوب دو سر نکن . . . نمیخواد خوش بگذره :31:نقل قول:
فقط اموزشی تموم بشه بقیش حله
Printable View
چوب دو سر نکن . . . نمیخواد خوش بگذره :31:نقل قول:
فقط اموزشی تموم بشه بقیش حله
یعنی نمیتونه دوباره دفترچه پست کندنقل قول:
حالا تویه همون تاپیک که گفتم از بچه ها بپرس من زیاد قوانین رو نمیدونم اما فکر نمیکنم بشهنقل قول:
دوستان به نظر شما تویه اون 3 روز تعطیلی تویه محرم میازرند بیایم خونه یا نه کسی تجربه ای داره ؟؟
نبوووووووووووووووود 82 روز دیگه تا کارت؟؟؟
به همه مرخصی نمیدم ولی من یادمه آموزشی سال 86 تو محرم بود با تعطیلی فرقی نداشتنقل قول:
شب افسر نگهبان رو مجبور میکردن بچه ها برای عزاداری که کاری نداشته باشه بعد چراغ ها رو که خاموش میکردن نصف بچه ها خواب بودن
مرخصی نگیری بهتره البته خودت میدونی
صفحات قبلی رو نخوندم ولی با توجه به پادگان آموزشی که قرار داری تصمیم گیری می شه و معمولا به همه امکان مرخصی رفتن رو نمی دن و برای عده ای خیلی محدود.
یعنی گزینش میکنند؟ چه جوری هست من همسایمون اموزشی همون جایی هست که من هم میخوام برم هر 2 هفته 2 روز میاد خونه
نمیدونم جریانش چه جوری هست؟؟
نه گزینشی نیستنقل قول:
چنتا نکته تو مرخصی ها هست :
1 : پادگانها هم مثل همه جای این مملکت بی قانون . بی درو پیکر هست و قانوناش شیکمی هست پس پادگان به پادگان متفاوته و برخی جها مرخصی اصلا نمی دن بعضی جاها میدن !!! شما هم انگار جایی که هستی بد نیست 2 هفته 2 روز مرخصی
2 : متاهلین مرخصی بیشتری می گیرن
3 : اگه منشی باشی یا با منشی رفیق شی و پایه پیچوندن باشی می تونی بیشتر بیای خونه
4: پارتی اگه داشته باشی یا با فرمانده گردان رفیق شی و مخشو بزنی که بزاره مرخصی بگیری
به قول دوستمون پادگان با پادگان فرق داره!
مثلا اگه با منشی فرمانده (که از بین بچه ها انتخاب میشه!) دوست باشی یا خودت منشی باشی 90% حله! (البته اگه مرخصی در کار باشه!) وگر نه تنها به کسی نمیدن! (مگر اینکه پارتی کلف داشته باشی!)
مثلا اگه هم قرار باشه مرخصی بدن به سربازها به اونایی میدن که با نظم باشه! مثلا از بین 100 تا سرباز به 60 نفر میدن !
اونایی که از لحاز انظباطی مشکلی ندارن!
خب البته بستگی به خودت داره که بتونی مرخصی بگیری یا نه..........
کلا یه توصیه دارم به همه ی اونایی که دارن میرن اموزشی اونم اینه که از حرف هایی که بهشون می زنن اصلا نترسن.......اون جا واسه اینکه بتونن ملت رو جمع کنن ور زیاد می زنن.....ولی همش چرته.......
من خودم اموزش 04 بیرجند بودم.....!!! تو همون اموزشیم که دو ماه بود من 25 روز مرخصی بودم....!!!:21:
البته یه 7 8روزش نهست بود.....
که ما رو کلی ترسوندن که نگهت می داریم و تجدید دوره میشی...و... از این چیزا ..که هیچ کدومش هم نشد.....
فقط تا جائیکه می تونید فیلم بازی کنید.....:27: