آقا سینا من از همون اول تو تکاپو بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها روز عید قربان اصلا وقت نشد درست حسابی بیام پی سی روز بعدش اومدم که جبران کنم همه رو یه جا جواب بدم پست کنم قهرمان بازیم کار دستم داد شب که اومدم بفرستم شون برق رفت حبطت اعمالی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم تا بیام قبلیا رو جواب بدم بعدیا فک کردن دارم وقت کشی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوالات شخصي :
پول تو جيبيت رو چطور خرج ميكني ؟
می رم مغازه وسایل می خرم پولشو می دم خرج می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه صبح جلوي در خونتون يه اسكانس 5هزارتومني پيدا كني و ببيني كنارش يه كيف پول هم افتاده و توش چندتا ايرانچك 50تومني هست چيكارش ميكني ؟ ( كيف هيچ نشونه و شماره و آدرس و تلفني از صاحابش نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من اگه صبح از خونه بیام بیرون به احتمال 99% خیلی دیرم شده پس جنازه ی فیلم افتاده باشه در خونه مون متوجهش نمی شم چه برسه به یه کیف پول فسقلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مامانت بفهمه كه از دانشگاهاخراجت كردن ( به جرم تبليغ عليه نظام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چيكار ميكنه ؟
تو دانشگاه ما بحث سی یا سی پیش نمیاد یا اگرم بیاد من شرکت نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابات اگه بفهمه كه به جرم اقدام عليه امنيت ملي قراره محاكمه بشي چيكار ميكنه ؟
از همون اول نمی ذاره دنبال این چیزا برم تا این اتفاق نیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خونه اگه برادر/خواهر كوچيكت كتابت رو برداشته باشه و نده چيار ميكني ؟ در نهايت از زور و كتك استفاده ميكني ؟
داداشام تا اون حد کوچیک نیستن که بخوان از این کارا بکنن الان دیگه بیشتر من وسایل اونا رو برمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه بودیم آره کتک شون می زدم واسه پس گرفتن وسایلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيم ساعت قبل از رفتن به سر جلسه امتحان ( كه حتما بايد بري و درس خيلي مهميه ) ببيني كه مانتو دانشگاهت خيسه و مانتوهاي ديگه رو هم مامانت داده به خشكشويي ؛ ( مامانت هم مانتوهاش اندازه تو نستن نميتوني از كمد مامانت لباس كش بري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چيكار ميكني ؟
با پالتو می رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موقع رفتن سوار اتوبوس شدي ديدي همه دارن كيك و سانديس ميخورن چه نتيجه اي ميگيري ؟
الان ساعت 7:55 همه دیرشون شده وقت نکردن صبحونه بخورن تو راه از این چیزا می خورن عین خودم که همیشه این طوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي هريك از اين آهنگ ها يه جمله بساز :
تو ناز ميكني ( محسن چاوش )
نشنیدم اصلا تا حالا
نشكن دلمو ( محسن ياگانه و محسن چاوشي )
بدم نمیاد از آهنگش
سلام اخر ( احسان خواجه اميري )
نشنیدم
دنياي اين روزاي من ( داريوش )
نشنیدم
هزار و يك شب ( شادمهر )
خیلی قشنگه زیاد گوش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطر ياس ( شادمهر )
برای حضرت زهرا (س) خوندنش قشنگم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات مربوط به محل اقامت :
بهترين پارك شهرمون كدومه ؟
به نظر من که همه شون عین همن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين رستوران ؟ بهترين كافي شاپ و بهترين بستني فروشي ؟
اینام همه شون مث همن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بستنی کارون از نظر فضا یه کم با بقیه فرق داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفتر امام جمعه تو كدوم خيابونه ؟
نمی دونم
ماجراي 2سال پيش چي بود ؟ چرا تو تلويزيون بزرگ تبليغاتي ( اونم جلوي دفتر امام جمعه ) رقص جنيفرلوپز رو گذاشته بودن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شنیدم ولی ندیدم...داداشم می گفت شایعه س
پس دفتر امام جمعه اون طرفاس؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادگان ارتش كجاست دقيقا ؟ جلوي درش چي گذاشتن ؟
نمی دونم ندیدمش تا حالا
البته بین جانبازانو دانشگاه یه همچین جایی هست دقت نکردم کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگترين كلانتري شهر كدومه ؛ هموني كه حوضه استحفاظيش بيشتر از بقيست ؟
تو بگو یه کلانتری تو شهر بگو من نمی تونم جواب بدم چه برسه به اینکه بخوایی شرایطم تعریف کنی واسه م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت دادگستري مدان بسيج با دادگستري خيابان دادگستري ( همون كه نزديك استانداريه ) چيه ؟
مال بسیج بزرگتره انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديپلمات ها وقتي ميان اردبيل كجا اقامت ميكنن ؟
خونه ی ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت بليط هاي شهربازي شورابيل معمولا چقدره ؟
آخرین بار که من سراغ وسایل بازیش رفتم 500 بود (یه چند سال پیش بود)
شام اسبي كجاست؟
اسمشو زیاد شنیدم ولی نمی دونم کجاست
معروفترين چشمه هاي آب گرم سرعين كدوما هستن ؟
نمی شناسم ، کلا آخرین بار سوم ابتدایی رفتم اونجا!
سرعين چرا فقط بهار و تابستون توش آدم هست ؟ پاييز كه ميشه چرا خلوت ميشه ؟
نمی دونم ! نمی رم اونجا من !
قله سبلان رفتي تا حالا ؟ ( براي تفريح يا براي صعود ؟ )
نه نرفتم!
براي رفتن به قله سبلان از كدوم شهر بايد رفت ؟
نمی دونم والا
رئيس دفتر بازرگاني استان كيه ؟ اسم شركت هايي كه داره كدوما هستن ؟
دفتر بازرگانی دیگه چیه؟
دايي اهل كدوم محلست ؟ رضازاده چطور ؟
نمی دونم انگار یکی شون حسن آباده حالا کدومشون نمی دونم
بيمارستان تخصصي اطفال كدومه و كجاست ؟
بوعلی ، میدون ورزش (طرف خونه ی بابام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوغتي اردبيل چيه ؟ بهترين فروشنده اين سوغاتي كدومه ؟
فک کنم حلوا سیاه و عسل باشه ؛ طرفای بقعه ی شیخ صفی زیادن حالا کدوم بهترینه من نمی دونم
بهترين سينماها كدوما هستن ؟
سینما انقلابو حافظ رفتم مال حافظ که به هیچ دردی نمی خوره مال انقلاب بد نیس
از ايستگاه سرعين تا شريعتي چندت شعبه بانك وجود داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشمردم تا حالا
اگه تورست بودي و براي اقامت چند روزه ميومدي اردبيل كدوم هتل ميرفتي ؟
می گن لاله تو سرعین خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتين تالار براي جشن عروسي كدومه ؟
دریا بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا از فوتباليست هاي معروف شهر رو نام ببر
علی دایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( با مطالعه سوالات فوق اطلاعات كافي در مورد اردبيل كسب ميكنين ، فكر كنم بهتر باشه كسايي كه قصد مسافرت به اردبيل رو دارن جواب هايي كه فرزانه جان ميده رو save كنن رو ي گوشيشون برايشون مفيد بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ماشالا چه جوابای پرباریم دادم آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حالا مثلا به چه درد مسافر می خوره که بدونه بزرگترین کلانتری کجاست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات دانشگاه :
اين ترم برنامت چطوره ؟ كلاس هات معمولا از ساعت چند شروع ميشن و به طور متوسط چندساعت در هفته كلاس داري ؟
عالی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شنبه صب 8 تا شب 6-7 ، دوشنبه صب 8 تا شب 5-6 ، سه شنبه صب 8 تا ظهر 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاداتون بومي هستن ؟ استاد پروازي هم دارين ؟
تا اینجا که همه شون بومین به جز یکی که اهل انزلیه ولی 5 روز هفته رو همینجاس کلا (یکشنبه تا پنجشنبه) ؛ اتفاقا مدیر گروه معماریم هستن ایشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس در مورد كامپيوتر دارين ؟ برنامه نويسي و... بايد ياد بگيري يا لازم نيست ؟
نرم افزارهای مخصوص رو که خودمون باید بریم دنبالش یاد بگیریم معمولا دانشگاهم کلاس می ذاره براشون ؛ ولی به طور رسم تو چارت درسی یه درس اختیاری داریم با عنوان کاربرد کامپیوتر در معماری که فک کنم تنها درس مرتبط با کامپیوتر باشه
بجز دانشگاه شما كدوم دانشگاه ها معماري دارن تو اردبيل ؟
آزادم داره + غیرانتفاعی سبلان (کاردانی)
از چه ترمي بايد به فكر ارشد بيافتي ؟
من که از همین الان به فکرشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمينه كاري رشته معماري دقيقا چه تفاوتي با نقشه برداري و عمران داره ؟
کلا متفاوته در حالیکه خیلیا فک می کنن گرایش عمران-نقشه برداری خیلی شبیه معماریه ولی این طور نیس ما کلا 6-7 واحد مشترک با بچه های عمران داریم پس آخرش کارمونم متفاوته از اول تا آخرش البته معمارا تا 5طبقه می تونن کارای بچه های عمرانم انجام بدن ولی برای بالاتر از اون حتما برای کارای محاسبات باید از عمرانیا کمک گرفت ؛ حق امضای معماری گرون ترم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت فارغ التحصيل شدي استحدام چه شركت هايي ميتوني بشي ؟
شرکت سما
فكر كنم كافي باشه . ممنون از اين كه حرارت رو تحمل كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]