یه بچه که متولد 24 اسفند 84 هست کی میره مدرسه؟
Printable View
یعنی اگه کسی با سند آزاد شد و معلوم شد که باید برگرده و برنگرده، صاحب ملک کلانتری میشه؟
بستگی داره جرمش چی باشه قاضی تو این موارد تعیین میکنهنقل قول:
یعنی اگه کسی با سند آزاد شد و معلوم شد که باید برگرده و برنگرده، صاحب ملک کلانتری میشه؟
من یه سوال داشتم ایا زن میتونه جواز کسب مثلا فروش لوازم یدکی بگیره؟اگه میتونه لطفا مراحلشو بذارین
چون نيمه ي دومه با بچه هايي كه از فروردين تا شهريور سال 85 بدنيا اومدن ميره مدرسه يعني مهر 91نقل قول:
من خودم نيمه دومم اونم اسفند:31: سال 73 كلاس اولي بودم........
بله خيلي هم خوب ميتونه بگيره مخصوصا اگه تحصيلات بالا يا مدارك فني حرفه اي داشته باشه . مثل بقيه جواز گرفتن هاست بايد به اداره بازگاني و دارايي مراجعه كنه .نقل قول:
از اين زن ها خيلي زياد داريم كه شوهر نجاري داشته و وقتي فوت كرده رفته جواز رو به اسم خودش گرفته و كارگر استخدام كرده كه مغازه رو بچرخونه . حتي زن داريم كه جواز مكانيكي گرفته !
كلانتري شعبه نمايندگي نيروي انتظامي هست و فقط به عنوان ضابط عمل ميكنهنقل قول:
اگه قاضي تشخيص بده كه سند بايد اجرا بشه ( يعني به بيت المال منتقل بشه ) دادسراي عمومي + دادستاني + دفتر نمايندگي ولي فقيه با هماهنگي و نظارت سازمان بازرسي كشور ؛ ملك رو وارد بيت المال ميكنن .
بعد حاكم شرع تصميم ميگيره كه مثلا اون ملك رو بده به دولت يا بده به كميته امداد يا شهرداري و .... اونها هم اگه دلشون بخواد ملك رو استفاده ميكنن و اگه دلشون بخواد ملك رو مزايده ميكنن كه بفروشن .
سلام امیدوارم سوالم پاک نشه
چطوری میشه اطلاعات خودمون رو در زمینه مسائل جنسی به صورت اصولی و امن بالا ببریم؟؟؟؟
چون علت بیش از 60 درصد طلاق ها نارضایتی جنسی هستش
واقعا نشد که بپرسم.
آقا من پسرم.:11:
ابرو هام شدیدا پیوندیه.
می خوام وسطشو بر دارم.چیکار باید بکنم؟(چه جوری بردارم؟از کجا تا کجا؟)
راهی هست که تو روزای اول تابلو نشه؟
نقل قول:
اول اینکه سوالی اگه برات پیش اومد از یه مشاور بپرسی نه ادم های معمولی.
دوم خودت هم میتونی از اینترنت از سایت هایی که داخلش اطلاعات پزشکی هست استفاده کنی
بعد از ازمایش ازدواج هم برای مسائل جنسی کلاس میذارند که خوبه توی اون هم شرکت کنی
کتابای زیادی توی این زمینه هست، اگه دوست نداشتی اینترنت هم هست. و اگه انگلیسیت خوب باشه منابع خیلی زیادی وجود داره.نقل قول:
سلام امیدوارم سوالم پاک نشه
چطوری میشه اطلاعات خودمون رو در زمینه مسائل جنسی به صورت اصولی و امن بالا ببریم؟؟؟؟
چون علت بیش از 60 درصد طلاق ها نارضایتی جنسی هستش
حتی فیلم آمورش هم هست که واقعاً مفید و موثرن.
به نظر من هم یه چیز واقعاً نیاز و خیلیا اهمیتی به این چیزا نمیدن و یه سری افکار توی سرشون هست که ... و وقتی که میخوان با کسی رابطه داشته باشن تازه یادشون میاد که ای وای! سر کلاس تنظیم خانواده که میرفتم انواع سئوالات ابتدایی به ذهن بچه ها میرسید و میپرسیدن. متاسفانه فرهنگش توی جامعه جا نیافتاده! نکته مهمی که نباید فراموش کنی اینه که هر سایت و کتابی رو نخونی و مطالب کاملاً از لحاظ پزشکی تایید شده رو بخونی!
مرد که ابرو بر نمیداره :31:نقل قول:
ابرو هام شدیدا پیوندیه.
می خوام وسطشو بر دارم.چیکار باید بکنم؟(چه جوری بردارم؟از کجا تا کجا؟)
راهی هست که تو روزای اول تابلو نشه؟
خودت میگی شدیدا پیوندیه ! و حتما هم تو دوستان و آشنایان با این چهره میشناسنت . بنظر من اگه حتی کم کم بین ابروتو خالی کنی باز تابلو میشی .
اما خیالت نباشه ، طبیعی میشی